Kennis

Elektrotechnische trainingen via Hanzestrohm

De elektrotechniek en de daarbij behorende wet- en regelgeving ontwikkelen zich enorm snel. Normen veranderen, technieken verbeteren en toepassingen verbreden. Deze veranderingen zorgen ervoor dat werkwijzen wijzigen en dat je producten anders gaat gebruiken. Daarnaast vragen innovaties om nieuwe manieren van werken.

Specialismen

Binnen de werkmaatschappijen van Hanzestrohm kun je bouwen op ervaren specialisten die er alles aan doen om met hun tijd mee gaan. Puur omdat ze hun vakgebied leuk vinden en deze kennis graag delen. Binnen de diverse vakgebieden werken we nauw samen met onze leveranciers en werken we waar mogelijk mee aan het tot stand komen van normen en regelgeving. Ook leggen we de – vaak taaie – normen graag helder en begrijpelijk uit aan de markt. 

Daarnaast zijn we actief betrokken bij kennisinstituten als ISSO om op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen in de bouw- en installatietechniek. Ook verbinden wij het bedrijfsleven met onderwijsinstellingen door middel van participatie in initiatieven als Vrienden van de Techniek, ROC Nederland en Zwolse Acht (een samenwerkingsverband van alle Zwolse mbo- en hbo-instellingen). 

Een greep uit ons kennisaanbod

Brand- en koolmonoxideveiligheid

Hemmink is specialist op het gebied van brand- en koolmonoxideveiligheid. Een juiste koppeling en plaatsing van rookmelders kan levens redden. Naast het organiseren van trainingen en toolbox meetings is Hemmink ervaren in het projecteren van NEN 2555 melders voor jouw project. Onze specialisten denken graag met je mee en nemen je mee aan de hand van de keten van brandveiligheid.

Meetinstrumenten 

Voor gebruikers van test- en meetinstrumenten organiseert KWx regelmatig workshops waar slim en veilig meten centraal staan. De workshops worden georganiseerd in Zwijndrecht en Zwolle en op verzoek op andere locaties. Tijdens de praktijkmetingen kun je als deelnemer je eigen meetinstrumenten gebruiken, zodat je de volgende dag direct aan de slag kan gaan.

Voor sommige toepassingen zoals bijvoorbeeld het inspecteren van een machine conform de NEN 60204 is een in-company training vaak de beste oplossing. Ook geeft KWx trainingen aan groepen op bijvoorbeeld thema’s als NEN 1010, NEN 3140 en PV metingen.

Incompany cursus, toolbox of training laten verzorgen

Wil je als organisatie verder groeien in het veilig en efficiënt gebruiken van onze producten of bijgeschoold worden in normen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een incompany (product)training of een toolbox meeting welke door een van onze productspecialisten. Dit kan voor diverse onderwerpen waaronder: meten aan PV-installaties, NEN 3140 apparatentesters, NEN 1010 installatietesters, slim & snel installeren, brand- en koolmonoxideveiligheid, en EMC-oplossingen.

Contact

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.