Meerjarige steun voor de Raakvlak Academie

Groei en ontwikkeling voor iedereen mogelijk maken: daar springen de Hanzestrohm Foundation en Raakvlak Academie allebei voor op de bres. Met onze Foundation steunen we dit Zwolse initiatief graag structureel door hen de komende 3 jaar een financiële bijdrage te schenken.

Raakvlak Academie

De Zwolse Raakvlak Academie is een muzikale leer- en speelplaats voor mensen met een sociale of psychische kwetsbaarheid. Hier kunnen ze hun passie voor muziek in een veilige omgeving verder ontdekken. Meespelen in bands en samen optreden zorgt voor ontwikkeling van hun talent en persoonlijke groei. Daarbij brengt het ook op een heel natuurlijke manier een nieuw sociaal netwerk met zich mee.

Samen verder groeien

Voor ons zijn duurzaamheid en ontwikkeling vanzelfsprekend. Wij blijven niet alleen zelf in beweging maar ondersteunen met onze Hanzestrohm Foundation en onze focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen kwetsbare groepen in de samenleving, met speciale aandacht voor regio Zwolle. Zo kunnen we samen, met zijn allen, blijven groeien.

Initiatiefnemers Annemiek van Brussel en Arnold Fransen ontvingen uit handen van Martin Hemmink alvast een cheque voor het eerste jaar ter waarde van € 1.500,-. We kijken uit naar de mooie dingen die de Raakvlak Academie hiermee doet!

Martin Hemmink overhandigt namens de Hanzestrohm Foundation een cheque aan Annemiek van Bussel, initiatiefnemer van Raakvlak Academie
Martin Hemmink overhandigt namens de Hanzestrohm Foundation de cheque aan Annemiek van Bussel, initiatiefnemer van Raakvlak Academie