Meetinstrumenten support

Meetinstrumenten support

Online support voor meetinstrumenten

Wanneer je problemen hebt met het gebruik van je meetinstrumenten of de bijbehorende software willen wij je graag helpen. Ondersteuning wordt gegeven d.m.v een telefonisch consult, TeamViewer sessie of support-uurtje in Oud-Beijerland.

Voor online ondersteuning over het gebruik van software of het geven van een (product)demonstratie op afstand maakt KWx gebruik van TeamViewer. Met deze remote tool kunnen wij – na toestemming – met je meekijken of laten we je meekijken op onze systemen.

TeamViewer werkprocedure

Neem contact met ons op voor het inplannen van een support afspraak. Download vervolgens de TeamViewer software. Wanneer het downloaden is voltooid start je de tool op. Wanneer er in Windows een beveiligingswaarschuwing verschijnt klik je op uitvoeren. Geef het ID en wachtwoord wat in het scherm verschijnt door aan onze medewerker. Er wordt vervolgens verbinding gemaakt met jouw computer.

Meetinstrumenten support

Meetinstrumenten support

Wil je een (online) support-afspraak inplannen? Om je zo goed mogelijk te helpen vragen we je alvast om de onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen neemt een medewerker telefonisch of per e-mail contact met je op.

Vragen over de software?
Op welke dag(en) kunnen we je het beste bereiken?
Op welk tijdstip kunnen we je het beste bereiken?