KWx is opgericht in 2002 en maakt sinds 2015 onderdeel uit van Hanzestrohm. KWx is specialist op het gebied van elektrotechnische meetinstrumenten en vermogenselektronica. Als expert in deze vakgebieden adviseert KWx haar klanten in het kiezen van de juiste instrumenten, componenten en oplossingen. Ook verzorgt KWx trainingen, workshops en opleidingen. KWx wordt hierin ondersteund door Europese topmerken die in hun markten leidende posities innemen en continu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Ontdek wat KWx voor jou kan betekenen.

Certificering

KWx is sinds 4 februari 2004 gecertificeerd volgens de nieuwste ISO 9001 norm. Het kalibratie- en reparatielaboratorium MeterCare is door de RvA geaccrediteerd volgens de EN ISO/IEC 17025:2017 norm. Voor elk type test- en meetinstrument is een standaardprocedure ontwikkeld. Op aanvraag ontwikkelt KWx ook klantspecifieke procedures.

Partners

KWx is lid van een aantal (branche)organisaties en verenigingen. Op deze manier blijft KWx op de hoogte van richtlijnen, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en onderhoudt het zijn netwerken. Zo weten de medewerkers goed wat er in de markt speelt, en kunnen ze beter inspelen op veranderingen om zo de afnemer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Deze organisaties zijn: