Wij gaan verder dan het leveren van A-kwaliteit producten

Over KWx

KWx Metercare

Al sinds de oprichting van KWx in 2002 worden onze producten toegepast in de woning- en utiliteitsbouw, industrie, scheepsbouw en de energiesector. Sinds 2015 is KWx een werkmaatschappij van Hanzestrohm: een groep van ondernemingen die vanuit een technisch merkenportfolio producten en diensten aanbiedt voor elektrotechnisch en bouwtechnisch specialisten.

KWx Metercare houdt zich bezig met het kalibreren, repareren en onderhouden van elektrotechnische test- en meetinstrumenten. Het kalibratie- en reparatielaboratorium is door de RvA geaccrediteerd volgens de EN ISO/IEC 17025:2017 norm. Voor elk type test- en meetinstrument is een standaardprocedure ontwikkeld. Op aanvraag ontwikkelt KWx ook klantspecifieke procedures.

Documentatie

Partner van (branche)organisaties en verenigingen

KWx Metercare is lid van een aantal (branche)organisaties en verenigingen. Op deze manier blijft KWx Metercare op de hoogte van richtlijnen, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en onderhoudt het zijn netwerken. Zo weten de medewerkers goed wat er in de markt speelt, en kunnen ze beter inspelen op veranderingen om zo de afnemer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Deze organisaties zijn: FME, FEDET, 2BA ETIM Nederland en het NMT.