Hawke en Redapt België verhuizen naar Hemmink

Levelex toepassing explosiegevaarlijke omgevingen

In juli vorig jaar zijn de hoogwaardige explosieveilige kabelwartels van Hawke en de explosieveilige adapters en reducers van Redapt officieel toegevoegd aan de business unit Industrieel Kabelmanagement van Hemmink. Deze merken waren voorheen verkrijgbaar via ons zusterbedrijf KWx in Oud-Beijerland.

Met ingang van 1 maart 2021 zijn ook de activiteiten van KWx in Kontich, België, nu verhuisd naar Hemmink. Nederlandse én Belgische klanten kunnen dus voor vragen en advies over de merken Hawke en Redapt terecht bij Hemmink.

Waarom deze wijziging?

Hemmink is al jarenlang een betrouwbare partner voor machinebouwers, installateurs en engineers die werkzaam zijn in de industrie. Waarom verhuizen de merken Hawke en Redapt naar Hemmink?

  • We kunnen je zo een uitgebreider en meer gespecialiseerd pakket aan explosieveilige producten aanbieden, geclusterd binnen Industrieel Kabelmanagement.
  • Alle specifieke kennis over explosieveiligheid, ATEX richtlijnen, Overall Equipment Effectiveness (OEE), etc. wordt nu samengevoegd. Door alle kennis te bundelen in Zwolle kunnen we jou als klant nog beter voorzien van passende oplossingen op het gebied van explosieveiligheid.

Wat betekent dit voor mij?

Voor al je vragen, advies of bestellingen over de explosieveilige producten van Hawke of Redapt kun je terecht bij Hemmink in Zwolle. Hieronder vind je onze e-mailadressen zodat wij snel je vraag kunnen beantwoorden en/of je order kunnen afhandelen:

  • salesbox@hemmink.nl voor prijsaanvragen, levertijd en technische vragen.
  • order@hemmink.nl voor het plaatsen van orders en het opvragen van de status/levertijden van de lopende orders.

KWx blijft actief op het gebied van Test- en Meetinstrumenten, MeterCare en Power Electronics. Alleen de producten van Hawke en Redapt worden toegevoegd aan de business unit Industrieel Kabelmanagement van Hemmink.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je nog vragen over de verhuizing van deze merken? Neem contact met ons op: tel. 038-4698200 of info@hemmink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *