Hanzestrohm viert jubileum met online loterij

Hanzestrohm is jarig!

Een jaar na de lancering van de nieuwe groepsnaam viert Hanzestrohm al een jubileum: het bedrijf is namelijk 70 jaar geleden opgericht. Het Zwolse familiebedrijf groeide in het afgelopen decennium uit tot een groep van ondernemingen met vestigingen door heel Nederland. Vanuit een technisch merkenportfolio biedt Hanzestrohm specialistische producten en diensten aan.

Groot uitpakken met een loterij

Deze mijlpaal laat Hanzestrohm niet zomaar aan zich voorbijgaan en pakt daarom groot uit met een online loterij waarbij, verdeeld over 7 maanden, 70 prijzen waarvan 7 hoofdprijzen te winnen zijn. Zo maken klanten onder andere kans op een diner en overnachting bij driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, een verzorgd weekend Rotterdam, een weekendje Efteling, Big Green Egg, van Moof e-bike, iWatches, Nintento switches en ballonvaarten.

Zo werkt de loterij

Vanaf 18 juni t/m 24 december 2021 kunnen klanten van Hanzestrohm, Hemmink en KWx meedoen aan de Hanzestrohm 70 jaar loterij en punten sparen door het uitvoeren van online activiteiten of acties. Ieder punt vertegenwoordigt één lot voor de loterij. Door meerdere acties uit te voeren, ontvangen klanten dus meer punten/loten en wordt de winkans dus vergroot. Daarnaast zijn in verschillende productverpakkingen 70 gouden hexagons verstopt waarmee klanten 70 extra punten kunnen scoren.

Iedere maand verloot Hanzestrohm 10 prijzen onder de deelnemers met de meeste punten. Via de social mediakanalen van Hanzestrohm wordt de winnaar op een feestelijke manier bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.hanzestrohm.nl/70jaar.

Hanzestrohm hoogtepunten

Hanzestrohm deelt graag kort de hoogtepunten door de jaren heen. Een uitgebreide tijdlijn is te vinden op www.hanzestrohm.nl/tijdlijn.

Blik op de toekomst

Voor de komende jaren staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog op de agenda. Hanzestrohm is continu in beweging om haar duurzaamheidsstrategie te verbeteren en te versterken. Belangrijke pijlers zijn:

  • Het minimaliseren van de impact op het milieu
  • Samenwerking in de keten met oog voor mens en milieu
  • Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling van de Hanzestrohm medewerkers
  • Aandacht voor kwetsbare groepen in de maatschappij

Meer over Hanzestrohm

Hanzestrohm bestaat uit de bedrijven Hemmink, KWx en Kairos. De kernactiviteit van de groep bestaat uit het leveren van elektrotechnische oplossingen in de bouw, industrie en infrastructuur. Inmiddels zijn er 140 medewerkers verbonden aan Hanzestrohm op locaties in Zwolle, Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland en Vorden. Het bedrijf draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever van Nederland 2020-2021’ in de branche Handel en is meerdere keren uitgeroepen tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *