KWx overgenomen door Astrol Electronic AG

Als Astrolkwx zullen we onze positie als leverancier en distributeur van oplossingen verder uitbreiden

Met trots kondigen we aan dat we zijn overgenomen door onze Zwitserse leverancier en partner Astrol Electronic AG. Deze overname helpt ons om onze positie als leverancier van vermogenselektronica-oplossingen en distributeur van A-merken verder uit te bouwen. Onze gedeelde technische kennis én marktexpertise sterkt ons om onze consultancy- en service-capaciteiten verder te optimaliseren.

Voorafgaand aan de overname is de business unit MeterCare van KWx een nieuwe, zelfstandige juridische entiteit geworden. Dit betekent dat het onderdeel blijft van Hanzestrohm en de kalibratie- en reparatieactiviteiten voortzet onder de nieuwe naam KWx MeterCare.

Lees het persbericht van Astrol voor meer informatie over de overname en de voordelen die dit met zich meebrengt voor onze klanten en leveranciers.

*****Press Release*****

May 3, 2023

Astrol acquires Dutch company KWx B.V., distributor and solution provider in power electronics

The Swiss company Astrol Electronic AG announced it has acquired KWx B.V., a company based in Rotterdam in the Netherlands. The takeover resulted from the successful cooperation of the two companies in recent years, especially in the field of solid-state circuit breakers for the maritime industry. The acquisition combines the strengths of both companies and creates benefits for their customers, suppliers and other stakeholders. Astrol did not disclose financial details of the transaction.

Nieuwe huisstijl en website

We leggen momenteel de laatste hand aan onze gloednieuwe website die op 5 juni 2023 gelanceerd wordt.
Onze nieuwe website bevat:

  • Geavanceerde zoekfunctionaliteiten,
  • technische informatie over onze oplossingen voor vermogenselektronica,
  • gedetailleerde productinformatie,
  • casestudy’s, succesverhalen en blogs van onze technische experts.

U wordt persoonlijk geïnformeerd en uitgenodigd om onze gloednieuwe Astrolkwx website te bezoeken!

*Week 20 en 21: bereikbaarheid verminderd door verhuizing magazijn en implementatie nieuw ERP-systeem*

Van 15 mei tot en met 26 mei is onze beschikbaarheid verminderd vanwege de verhuizing van ons magazijn en de implementatie van ons nieuwe ERP-systeem. Mocht u leveringen hebben die gepland staan in deze periode? Wij nemen proactief contact met je op en doen ons uiterste best om voor 15 mei een nieuwe afspraak te maken.

Geschiedenismijlpalen Astrol en Astrolkwx

Meer informatie? +31(0)10 316 36 40 info@astrolkwx.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *