Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

hanzestrohm-introductie

Hemmink Groep gaat verder onder de naam Hanzestrohm. Het Zwolse familiebedrijf groeide in het afgelopen decennium uit tot een groep ondernemingen met vestigingen door heel Nederland.

Martin Hemmink, DGA, licht de naam Hanzestrohm toe: “We zijn sinds 1951 gevestigd te Zwolle en willen door een nieuwe groepsnaam, die naar de Hanze verwijst, onze binding met de regio Zwolle onderstrepen. Tegelijkertijd hebben we ons door een aantal overnames doorontwikkeld. Met de introductie van deze overkoepelende merknaam laten we zien dat de groep breder is dan Hemmink alleen en versterken we de onderlinge samenhang tussen de bedrijven.

Hanzestrohm ondernemingen

Hanzestrohm bestaat uit de bedrijven Hemmink, KWx en Kairos. Deze bedrijfsnamen blijven ongewijzigd. De kernactiviteit van de groep bestaat uit het leveren van elektrotechnische oplossingen in de bouw, industrie en infrastructuur. Inmiddels zijn er 140 medewerkers verbonden aan Hanzestrohm op locaties in Zwolle, Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, Vorden en Kontich (België). Het bedrijf draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever van Nederland 2019-2020’ in de branche Handel en is meerdere keren uitgeroepen tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland.

Lees meer over de oorsprong van Hanzestrohm

Verhuizing

De nieuwe groepsnaam valt samen met de recente verhuizing naar een nieuw kantoorpand aan de Popovstraat 1 te Zwolle. Begin juni hebben zich daar zowel de medewerkers van Hemmink als de groepsdirectie van Hanzestrohm, marketing en de medewerkers van het shared service center (inkoop, ICT, HR, F&A) gevestigd. Het naastgelegen logistiek centrum is reeds begin dit jaar verhuisd naar de nieuwe locatie.

Nieuwe Hanzestrohm website

Hemmink, KWx en Kairos, alle onderdeel van Hanzestrohm, hebben per 18 juni de website en uitstraling vernieuwd. De reden hiervoor is het nog meer nadruk willen leggen op het delen van kennis.

Kennis gebundeld per thema

Op de nieuwe website besteden de bedrijven veel aandacht aan het delen van kennis door middel van een thematische aanpak. Over verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld stekerbaar installeren (Hemmink), brandveiligheid (Hemmink) en meten aan PV installaties (KWx) zijn talloze artikelen, blogs en referenties beschikbaar. Daarnaast worden met regelmaat verschillende fysieke en digitale bijeenkomsten georganiseerd om samen met deelnemers specifieke onderwerpen verder te behandelen en uit te diepen.

Bekijk onze nieuwe website!

Wij nodigen je dan ook van harte uit om deze nieuwe website te bekijken en de kennis tot je te nemen. Mis je bepaalde thema’s? Heb je nog aanvullende vragen? Geef het aan via de oranje feedback-button die je rechts op elke pagina vindt of mail ons: info@hemmink.nl | info@kwx.nl. We komen graag met je in contact!

Ben je benieuwd naar meer achtergrondinformatie? Lees dan dit blog.

1 reactie op “Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

  1. Martin en zoon,
    Van harte gefeliciteerd met jullie fantastische nieuwe pand en veel succes in de toekomst!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *