Hanzestrohm winnaar landelijke titel World-class Workplace, branche Productie & Industrie

beste-werkgever-hanzestrohm

Naast de titel ‘World Class Workplace 2022’ is Hanzestrohm ook als winnaar uitgeroepen in de branche Productie & Industrie. Dit betekent dat Hanzestrohm bekend staat als de beste werkgever in deze branche. Een titel waar Hanzestrohm ontzettend trots op is (en ook een beetje stil van wordt).

Op 22 februari 2022 werd Hanzestrohm voor de vijfde keer bekroond tot World Class Workplace, voorheen Beste Werkgever. Dit wil zeggen dat Hanzestrohm tot de 22 bedrijven met de hoogste scores in de verschillende sectorcategorieën behoort en zich World-class Workplace 2022 mag noemen.

Sectorwinnaar in de branche Productie & Industrie

Effectory, die jaarlijks onderzoek doet naar goed werkgeverschap, heeft aangegeven op 6 mei 2022 dat Hanzestrohm zich daarnaast ook landelijk World Class Workplace in de branche Productie & Industrie mag noemen. Een extra reden om trots te zijn!

Meer over het Effectory onderzoek

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Jaarlijks bepaalt Effectory de gemiddelde score op werkgeverschap (benchmark) op basis van alle medewerkersonderzoeken die worden uitgevoerd in Nederlandse organisaties. Organisaties die significant boven deze benchmark scoren, ontvangen het World-Class Workplace keurmerk.

Meer over het keurmerk

Het keurmerk World-class Workplace is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op een gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Zij worden gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. 

Werken bij beste werkgever Hanzestrohm?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hanzestrohm als werkgever? Bekijk dan de vacatures op onze site. Hanzestrohm groeit en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse vakgebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *