Hanzestrohm behoort opnieuw tot beste werkgevers van Nederland

Met trots maken we bekend dat Hanzestrohm in 2022 opnieuw is bekroond tot World-class Workplace, voorheen Beste Werkgever. Hanzestrohm, bestaande uit Hemmink, KWx en Kairos draagt dit prachtige keurmerk nu al voor het vijfde jaar op rij! Hiermee is Hanzestrohm een aantrekkelijke werkgever voor huidig personeel, maar ook voor (potentiële) medewerkers en stagiaires.  

Onderzoek door Effectory

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Medewerkers maken tenslotte het verschil!  

Het keurmerk World-class Workplace is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op een gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Zij worden gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen.  

Uitgeroepen tot World-class Workplace 2022

Met dit onderzoek is Hanzestrohm in 2022 opnieuw uitgeroepen tot World-class Workplace. De medewerkers hebben Hanzestrohm als werkgever een hoge score gegeven en raden anderen aan om bij Hanzestrohm te komen werken. Deze scores lagen boven de benchmark Handel  en daarom mag Hanzestrohm zich opnieuw World Class Workplace noemen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Hoe gaaf dat Hanzestrohm zich tussen al deze bedrijven voor het vijfde jaar op rij World-Class Workplace 2022 mag noemen! 

Werken bij Hanzestrohm?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hanzestrohm als werkgever? Bekijk dan de vacatures op onze site. Hanzestrohm groeit en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse vakgebieden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *