Schijnwerper voor zone 1, 2, 21 en 22

Je bent op de pagina van modulaire PXLED schijnwerpers van Eaton Crouse-Hinds (CEAG) beland. Helaas verkoopt Hemmink deze producten niet meer. Misschien kunnen wij je helpen met een van onze andere Ex producten? Bekijk ons aanbod producten voor Industrieel Kabelmanagement.

Verlichting voor zware omstandigheden

De modulaire PXLED schijnwerpers van Eaton Crouse-Hinds (CEAG) zijn geschikt voor bijna elke vorm van verlichtingswerk in potentieel explosie gevaarlijke omgevingen waaronder toepassingen in de on- en offshore markt, zware industrie en chemische en farmaceutische plants. Andere toepassingsvoorbeelden zijn de olie- en gasindustrie, scheepswerven, scheepsvaart, energieproductie en afvalverwerking. De PXLED wordt standaard geleverd met een U-vormige montagebeugel voor plafond- en wandmontage.

Kenmerken van de PXLED serie

  • Efficiënte verlichting: tot 110 Lumen/Watt
  • Omgevingstemperatuur: -50 °C tot +55 °C
  • Lichtvermogen: 5.000 lm tot 32.000 lm
  • Geschikt voor zone 1, 2, 21 en 22
  • Breed en smal straalpatroon
  • Lange levensduur: meer dan 60.000 uur
  • Ex-e behuizing voor de LED-aansturing
  • Eenvoudige installatie en onderhoud

Vervanging van conventionele verlichting tot 600W

Met een effectieve lichtstroom van 5.000 lm tot 32.000 lm kan de PXLED serie worden gebruikt om bijna elke conventionele floodlight met een gelijkwaardig verbruik van 70 tot 600 Watt te vervangen.

Efficiënte LED-technologie

De PXLED schijnwerpers zijn voorzien van LED-modules met een verbruik van 110 Lumen/Watt. Dit maakt tot 70% energiebesparing mogelijk in vergelijking met conventionele ontladingslampen.

Betrouwbare schijnwerper

De schijnwerpers PXLED 10L tot PXLED 30L zijn uitgerust met een meervoudige LED-aansturing. Deze techniek zorgt ervoor dat elke module een eigen stroomcircuit heeft. Wanneer een circuit uitvalt blijven de andere LED modules werken.

Modulair ontworpen LED schijnwerper

De PXLED serie van CEAG is verkrijgbaar in 6, uitvoeringen van 5.000 lm tot meer dan 30.000 lm in stappen van 5.000 lm. Dankzij het modulaire ontwerp wordt het eenvoudig om precies de lichtstroom te selecteren die nodig is.

Eenvoudige installatie

De roestvrijstalen beugel, draaibaar met instelbare hoek, zorgt voor een eenvoudige uitlijning van de schijnwerper. Een schroefbout bevestigt de uitlijning. De meegeleverde zwenkbeugel biedt maximaal vijf bevestigingsgaten voor een veilige montage.

Het ruime Ex-e aansluitcompartiment is voorzien van 2 kabelwartels. Dit zorgt voor een kostenbesparende doorvoer zonder dat extra aansluitkasten nodig zijn. De gebruikte Ex-e aansluitingen kunnen tot 6 mm² bedrading vastklemmen. Door interne én externe aardaansluiting zijn bijna alle bekabelingstechnieken mogelijk.

Ontworpen voor lange levensduur

Hoge omgevingstemperaturen kunnen de temperatuur van LED-elementen laten stijgen. Dit kan de levensduur van de verlichting doen verminderen. Eaton Crouse-Hinds heeft de behuizing van PXLED schijnwerpers uitgerust met efficiënte koelprofielen. De levensduur van de LED (L80) is hierdoor meer dan 60.000 uur, zelfs bij omgevingstemperatuur van +55 °C.

Lichtverdeling voor diverse toepassingen

Naast de verschillende lichtstroom uitvoeringen zijn er ook verschillende lichtverdelingen leverbaar. Door het toepassen van speciaal ontworpen lenskappen worden brede of smalle straalpatroon gerealiseerd. Door de licht transmissie factor (LTF) van meer dan 90% kan de PXLED een efficiëntie van meer dan 110 Lumen/Watt bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *