Hemmink verlengt sponsorcontract Zwolse theaters

hanzestrohm-contract-zwolse-theaters

Hemmink B.V. heeft zich weer voor drie jaar verbonden als ambassadeur aan Zwolse theaters. De mooie, historische bonbonnière zaal in Schouwburg Odeon zal de komende jaren de Hemminkzaal blijven heten. Ook Dommerholt advocaten heeft het contract voor drie jaar verlengd. De multifunctionele vlakke vloerzaal in Schouwburg Odeon zal de Dommerholtzaal blijven.

Dankbaar

Zwolse theaters is blij met dit goede nieuws. “Dat betekent dat we weer een geweldige steun in de rug hebben gekregen. Hiermee zorgen we voor een hoge kwaliteit programmering, we helpen talenten hun droom te realiseren én we kunnen de ruimtes op sommige punten vernieuwen. Zo zijn in de zomer bijvoorbeeld alle lampen in de Hemminkzaal vervangen door ledlampen. “Zo proberen we de zalen voor de toekomst te verduurzamen”, zegt Rob Zuidema (rechts op de foto), directeur Zwolse theaters.

Laagdrempelige ontmoetingsplaats

Martin Hemmink (links op de foto) van Hemmink B.V., is blij met de continuering van het contract. Hij is zelf een grote liefhebber van kunst en cultuur en vindt het prettig om op deze manier iets terug te kunnen doen. Hemmink B.V. steunt Zwolse theaters al sinds 2009. “Zo dragen we ons steentje bij om van Zwolse Theaters een laagdrempelige ontmoetingsplaats te maken voor veel Zwollenaren. Zwolse Theaters kan steun uit het bedrijfsleven goed gebruiken en ik hoop dat de groep van sponsoren verder uitgebreid zal worden”, aldus Martin Hemmink.

Theater als Ontmoetingsplek

Zoals hierboven al werd genoemd, wil Zwolse theaters graag van beide theaters een laagdrempelige ontmoetingsplek maken. Een plek waar iedereen ideeën kan delen over hoe we samen willen leven. Podiumkunsten inspireren daarbij om tot die gesprekken te komen. Gesprekken die belangrijk zijn voor de wereld waarin wij leven. Theater biedt immers zuurstof voor de geest. Om dit te realiseren zijn er ambassadeurs nodig, bedrijven en particulieren die het belangrijk vinden dat cultuur blijft bestaan. Daarom is Zwolse theaters blij met iedere ondersteuning en in dit geval speciaal met de ondersteuning van Hemmink B.V. en Dommerholt Advocaten.

Ook de Zwolse theaters ondersteunen? Neem dan contact op met Muriël Huijbrechts van Zwolse theaters: 038-427 73 83 of M.Huijbrechts@zwolsetheaters.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *