Hemmink Groep slaat eerste paal nieuwbouwproject

impressie-nieuw-hemmink-pand

Op het bedrijventerrein De Marslanden, Popovstraat 1, hebben 18 juni jl. drie generaties (Dhr. Hemmink senior, Martin Hemmink, Gijs Hemmink) van de Hemmink Groep de eerste paal van het nieuwe kantoor en logistieke centrum geslage

Op 18 juni bestond het Zwolse familiebedrijf exact 68 jaar. Na de openingsspeech van Algemeen directeur Matthijs Breel, werd er overgegaan tot de officiële handeling. De Zwolse zanger Jilles zorgde voor een fraaie muzikale omlijsting met het nummer “This is the moment”. Het was een bijzonder moment voor de familie Hemmink en alle aanwezigen.

De Hemmink Groep groeit als ambitieus Zwols familiebedrijf uit haar jas en bouwt daarom een nieuw pand. Het kantoorpand zullen ze eind maart 2020 gaan betrekken. In dit pand worden alle commerciële activiteiten van Hemmink in Zwolle en de shared services voor de hele Hemmink Groep ondergebracht. Het nieuwe pand wordt een modern, duurzaam en energiezuinig gebouw met een open uitstraling en een stimulerende werk- en leefomgeving. De logistieke hal die circa 5000m2 groot wordt, gaat de Hemmink Groep eind 2019 betrekken. In deze hal gaan ze het logistieke proces voor alle bedrijven uit de Hemmink Groep centraliseren en verder moderniseren.

De realisering van het nieuwe duurzame bedrijfspand van de Hemmink Groep is een samenwerking tussen Replan Engineering, BDG architecten, Zwaag Interieur, Aan de Stegge en Jansen Vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *