Hemmink Groep behoort tot Beste Werkgevers van Nederland

Hemmink-beste-werkgever

Vanaf eind maart 2019 mag de Hemmink Groep, bestaande uit Hemmink Zwolle, KWx Oud Beijerland, JMV Vorden en True Tools, het keurmerk ‘Beste Werkgever van Nederland 2019-2020’ dragen in de branche Handel. De Hemmink groep is er trots op dat zij opnieuw, voor de tweede achtereenvolgende keer, het keurmerk mag dragen. Hiermee laat zien dat de organisatie een aantrekkelijke werkgever is voor (potentiële) medewerkers en stagiaires.

Wat betekent dit keurmerk?

Het Beste Werkgever keurmerk wordt uitgereikt aan organisaties die bovengemiddeld presteren in goed werkgeverschap en bij de top van de Beste Werkgevers van Nederland behoren.

Meer over dit keurmerk

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 18e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers.

Werken bij Hemmink?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hemmink als werkgever? Bekijk dan de vacatures op onze site. Hemmink groeit en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse vakgebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *