Hanzestrohm is jarig en dat vieren we graag met jou!

Hanzestrohm is jarig!

 7 maanden   70 prijzen   7 hoofdprijzen   Feestelijke uitreikingen

Start met het sparen van jouw loterijpunten

70 jaar Hanzestrohm

Als wij het hebben over geweldige prijzen, dan bedoelen we ook geweldige prijzen. Zo maak je kans op een diner + overnachting bij driesterrenrestaurant de Librije, een verzorgd weekend Rotterdam, een weekendje Efteling met overnachting, een van Moof e-bike, een Big Green Egg kamado bbq, Apple iWatches, Nintendo Switches, ballonvaarten en nog veel meer!


Prijzen Hanzestrohm 70 Jaar

Door het uitvoeren van diverse acties spaar je loterijpunten. Je ontvangt punten voor bijvoorbeeld het volgen van onze social media kanalen, je in te schrijven voor de nieuwsbrief, een review achter te laten of een foto van jouw werk met een van onze merken te delen. Met de bijzondere gouden hexagon, welke je in onze productverpakkingen kunt vinden, scoor je zelfs in één keer 70 punten! Hoe meer punten je spaart, hoe meer kans je maakt op die geweldige prijzen. Simpel toch?

Op 18 juni 1951 werd Hemmink B.V., nu Hanzestrohm, opgericht. Als zelfstandig, Zwols familiebedrijf groeiden we in de afgelopen 70 jaar uit tot een groep van ondernemingen met vestigingen in heel Nederland. Ons productportfolio bestaat uit +16.500 artikelen van meer dan 45 merken, waaronder EI Electronics, Adels, Metrel, Trend Networks, Union, REX, Schnabl, JMV, Wiska en Pflitsch. Maar Hanzestrohm gaat verder dan producten alleen. Zo zijn wij bijzonder trots op ons merkonafhankelijk RvA-geaccrediteerd kalibratielaboratorium MeterCare, dat kalibraties en reparaties uitvoert aan test- en meetinstrumenten en zijn wij kennispartner op het gebied van bijvoorbeeld brandveiligheid, voedselveiligheid en slim en snel installeren.

We pakken dit jaar dan ook groots uit voor ons 70-jarig bestaan. Werk jij met een van onze vele merken? Dan ben je van harte uitgenodigd om met onze winactie mee te doen waarmee je kans maakt op geweldige prijzen!

De gouden hexagon

Wist je dat wij 70 gouden hexagons hebben verstopt in onze productverpakkingen? Op deze hexagons staan unieke codes waarmee je in één keer 70 loterijpunten spaart en vrijwel gegarandeerd prijs hebt!

We zetten de voedselbank in het zonnetje

De Voedselbank is zeker in deze tijd voor veel mensen een belangrijk orgaan. Voor iedere 70e aanmelding doneren we daarom € 100,00. Samen met de Voedselbank in regio Rotterdam en Zwolle kijken we aan het einde van het jaar hoe we dit bedrag het beste kunnen besteden. Op deze manier hebben een aantal gezinnen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken ook profijt van onze winactie!

Voedselbank logo

Start met sparen!

Ben je al enthousiast geworden om onze verjaardag mee te vieren? Meld je dan direct aan en begin met het verzamelen van punten! Iedere maand trekken we nieuwe winnaars uit alle deelnemers, dus je maakt iedere maand weer kans.