Hanzestrohm uitgeroepen tot Best Managed Company 2020/2021

Best Managed 2020/2021

Hanzestrohm is bekroond tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland (BMC). Dit werd in april bekend gemaakt door Deloitte. Organisaties worden beoordeeld op o.a. strategie, beleidsvorming, informatietechnologie en cultuur. Uit deze verschillende BMC-onderzoeken kwam Hanzestrohm als één van de 21 Best Managed Companies naar voren.

Over het Best Managed Companies programma

Deloitte beoordeelt de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model. Dit model brengt zowel het interne- als externe bedrijfsprofiel in kaart en is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. De focus in dit model ligt op de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van een bedrijf.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Dit jaar zijn 21 bedrijven uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies 2020/2021. Hanzestrohm blijft het waardevol vinden om haar bedrijfsvoering zorgvuldig onder de loep te laten nemen.

Wil jij werken bij een Best Managed Company?

Op zoek naar leuke en uitdagende baan bij één van de best managed companies van Nederland? Bekijk dan eens onze vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *