Hanzestrohm lanceert nieuwe werkmaatschappij: Fortona

In navolging van de teaser van onze nieuwe werkmaatschappij in december stond een belofte: de bekendmaking van de naam! Op de laatste dag van dit kwartaal komen we deze belofte na. De nieuwe werkmaatschappij van Hanzestrohm zal onder de naam Fortona innovatieve mkb’ers en woningeigenaren ondersteunen in hun pad naar controle en grip op het verbruik, opslag en beheer van energie, waarmee we ons steentje bij gaan dragen aan de energietransitie.

Kennispartner in de elektrificatie van Nederland

De markt voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid, energiebeheer, elektrisch rijden, energiebesparing en energieopslag ontwikkelt zich in hoog tempo. Met de vele mogelijkheden die aangeboden worden is het essentieel om goed op de hoogte te zijn van de installaties en technologieën van nu, maar ook van de ontwikkelingen in de toekomst.

Kennis over aankomende technologie nu toepassen zorgt ervoor dat je kunt profiteren van de mogelijkheden van de toekomst.

Parsa Tashacori, Business Development Manager bij Hanzestrohm

Parsa Tashacori, Business Development Manager bij Hanzestrohm, wijst op het belang van het op de hoogte zijn van nieuwe technologieën. “Kijk naar de markt van laadaansluitingen. Nu is ongeveer 90% van de bedrijven bezig om AC/AC-laadaansluitingen te plaatsen voor elektrische voertuigen. Dit lijkt een goede stap, maar eigenlijk heb je dan over een paar jaar weer een nieuwe nodig. In de nabije toekomst wordt het namelijk mogelijk om de elektrische auto te gebruiken als batterij. Hier is dan een DC-laadaansluiting voor nodig. Daarbij biedt dit ook nog eens een snellere, efficiëntere manier van laden. Kennis over aankomende technologie nu toepassen zorgt ervoor dat je kunt profiteren van de mogelijkheden van de toekomst.”

Uitdagingen van nu, oplossingen van morgen

Als jouw partner in de energietransitie voorziet Fortona jou van diepgaande kennis en knowhow over thema’s als gelijkspanning (DC), bi-directioneel laden, microgrids, energieopslag en Energie Management Systemen. Fortona, waarvan de naam afgeleid is van het Griekse ‘fortono’ wat ‘laden’ betekent, zal de markt voorzien van informatie en inzicht rond de actuele thema’s op het gebied van energiebeheer en –gebruik. Middels gastlessen op scholen, boeiende blogs, leerzame webinars en workshops delen we onze kennis om samen een duurzame toekomst te ontwikkelen.

In de loop van dit kwartaal zullen we de website van Fortona lanceren waar we je op regelmatige basis gaan voorzien van nieuwe blogs, interessante nieuwsberichten en de ontwikkeling van onze eigen producten en diensten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond Fortona? Meld je dan alvast aan voor de Fortona nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fortona en wij brengen je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.