Nieuw Hanzestrohm bedrijf!

Nieuw Hanzestrohm bedrijf

We kennen allemaal het klimaatakkoord. We hebben samen een ontzettend grote uitdaging om de versnelde opwarming van de aarde tegen te gaan. Als Hanzestrohm hebben we ambitie hier een bijdrage aan te leveren en mee te helpen aan de energietransitie.

In de markt zien we vragen omtrent de klimaatdoelstellingen sterk toenemen. Veel bedrijven in of betrokken bij de bouwkolom hebben behoefte aan een praktische invulling; “hoe gaan we dat doen?” Vanuit onze ambitie en de marktvraag gaan we een nieuw bedrijf starten.

Ons nieuwe bedrijf ondersteunt in het gereedmaken van woningen en utiliteitsgebouwen voor de energietransitie. Denk daarbij aan maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en energiekosten. Maar ook aan thema’s als gelijkstroom (DC) en bijbehorende microgrids binnen gebouwen. Momenteel zijn we druk met het vormgeven van ons aanbod aan producten en diensten. Wat we vast willen verklappen is dat we een samenwerking met Ambibox zijn aangegaan voor DC laadpalen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons nieuwe bedrijf en wij sturen het laatste nieuws direct naar je mailbox!

De naam van ons nieuwe bedrijf houden we nog even voor ons. In kwartaal 1 van 2022 gaan we meer nieuws delen!

Heb je nu al vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons nieuwe bedrijf? Laat je e-mailadres achter, dan gaan we je actief informeren over onze plannen!

Contact

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.