Hanzestrohm behaalt zilveren EcoVadis medaille voor duurzaamheid 

Duurzaamheid is geen gegeven maar een continu proces. Daarom laten wij onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid jaarlijks controleren door EcoVadis. Dit jaar zijn wij beloond met een zilveren medaille. Hiermee behoren we tot de top 15% van bedrijven binnen onze branche die beoordeeld zijn door EcoVadis. 

EcoVadis beoordeelt wereldwijd organisaties in diverse sectoren op gebieden die belangrijk zijn voor het behalen van duurzame doelstellingen. Denk hierbij aan het milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.  

Op alle vlakken hebben we een goede score behaald, maar is er ook ruimte voor verbetering. We blijven ons inzetten om een nog positievere impact te maken op onze stakeholders en de wereld om ons heen. Met de uitslag van het EcoVadis-onderzoek en de kansen die er nog liggen ontwikkelen we ons verder; want ondernemen doen we voor generaties. 

Meer weten over wat we dan precies doen in het kader van duurzaamheid? Daar kun je meer over lezen in ons duurzaamheidsrapport