Hanzestrohm publiceert duurzaamheidsrapport over 2022

Aan de vooravond van het nieuwe jaar publiceren wij ons duurzaamheidsrapport over 2022. De initiatieven die we ontplooien, de voortgang die we boeken en de behaalde resultaten delen we graag. Enerzijds om transparant te zijn naar de maatschappij waarin we opereren, anderzijds om te inspireren en de dialoog met onze ketenpartners en andere stakeholders aan te gaan.

Wist je dat:

  • De verlaging van onze CO2-voetafdruk van 2021 naar 2022 overeenkomt met bijna 16 vluchten rond de aarde met een commercieel vliegtuig – of de individuele emissies van 24 personen?
  • De zonnepanelen op het dak van ons distributiecentrum jaarlijks tot 520.000 kWh opbrengen?
  • We sinds de oprichting van het Brancheplan Verpakkingen in 2022 aan dit duurzame initiatief verbonden zijn?

Samen met onze medewerkers, betrokken partners en stakeholder willen we een positieve impact blijven maken en de wereld als een mooie plek doorgeven voor toekomstige generaties. Dat vereist aandacht het hele jaar door, ieder jaar weer, om continu te blijven werken naar een duurzamere organisatie en maatschappij.

In het nieuwe duurzaamheidsrapport lees je meer over onze inspanningen en resultaten van 2022. We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe!

Duurzaamheidsrapport 2022

Ontdek wat Hanzestrohm doet op het gebied van duurzaamheid in ons duurzaamheidsrapport over 2022.