Easy Access klemmenkasten | FAQ

Je bent op de pagina van Ex klemmenkasten beland. Helaas verkoopt Hemmink op dit moment geen Ex klemmenkasten van Hawke. Misschien kunnen wij je helpen met een van onze andere Ex producten? Bekijk ons aanbod producten voor Industrieel Kabelmanagement.

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de beste oplossing voor klanten mogelijk te maken. De onlangs geïntroduceerde EA-serie Ex-e klemmenkasten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder de olie- en gasindustrie, petrochemie en duurzame energie. Efficiënte installatie en onderhoud staan bij de EA-serie centraal. In deze FAQ vertellen we meer over de Easy Access klemmenkasten en wat deze producten van Hawke International uniek maakt.

Q: Hoe is het ontwerp voor de Easy Access klemmenkasten ontstaan?
Tijdens de ontwerpfase van de EA-serie heeft Hawke de productiviteit van de eindgebruiker centraal gezet. Vanuit deze gedachte is een klemmenkast ontstaan waarbij een eenvoudige installatie bovenaan staat, zodat onze klanten hun projecten snel en efficiënt uit kunnen voeren.

Q: Wat maakt klemmenkasten uit de Hawke Easy Access serie uniek?
Het schuine ontwerp van de Easy Access klemmenkasten zorgt voor ongeëvenaarde tijdsbesparing bij installatie en inspecties. Door een opening met maximaal 55% meer oppervlakte, biedt de EA-serie meer werkruimte dan concurrerende klemmenkasten met een vergelijkbare afmeting.

Hoe toegankelijker de werkruimte, hoe makkelijker en sneller het installatieproces!

Q: Heeft de Hawke EA-serie nog andere voordelen?
Dit nieuwe product van Hawke heeft een aantal belangrijke kenmerken. De EA-serie is eenvoudig uit te wisselen met bestaande klemmenkasten, omdat alle 9 klemmenkasten uit de EA-serie de industriële maatvoering volgen. Een ander voordeel is de verhoogde corrosieweerstand.

De schuine afwerking zorgt niet alleen voor een makkelijkere installatie, maar zorgt er ook voor dat verontreinigingen die corrosie veroorzaken niet op de behuizing blijven zitten. Dit vergroot de levensduur van de behuizing, waardoor het een meer kosteneffectieve oplossing is voor eindgebruikers.

Q: Welke certificering hebben de Hawke EA-serie klemmenkasten?
De Hawke Easy Access serie is wereldwijd gecertificeerd door ATEX, IECEx, EAC en INMETRO voor gebruik in de Zone 1, 2, 21 en 22.

Q: Wat is de functie van de QR-code op de klemmenkast?
Om de installatie nog makkelijker te maken beschikken alle klemmenkasten uit de EA-serie over een QR-code. Installateurs en inspecteurs kunnen deze code scannen om toegang te krijgen tot een aantal nuttige bronnen over de EA-installatie. Het QR-label is eenvoudig te vervangen, zonder de deur van de behuizing te verwijderen. Er zijn ook label-accessoires verkrijgbaar wanneer er meer dan één label gemonteerd moet worden.

Q: Kan ik de Hawke EA-serie ook aan laten passen?
Wij hebben de mogelijkheid om klemmenkasten van de EA-serie volgens klantspecificatie te voorzien van het gewenste aantal klemmen en boorgaten op de juiste plek. Bekijk de mogelijkheden voor klemmenkasten op maat of neem contact met ons op.

Q: Zijn onderdelen van de klemmenkast ook los verkrijgbaar?
Diverse bevestigingsmaterialen van de EA-serie zijn verkrijgbaar als reserve onderdelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *