Bereikbaarheid Hemmink in coronatijden

Hemmink-logistiek

Business as unusual……dat is het zeker nu het Corona virus actief is. Gezondheid en veiligheid van onze klanten, collega’s en omgeving hebben de hoogste prioriteit bij Hemmink. Vanzelfsprekend nemen wij alle RIVM (hygiëne-)maatregelen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. In dit bericht informeren wij je graag over de maatregelen die voor jou als klant van belang zijn.

Hemmink goed bereikbaar

Fysieke afspraken met onze accountmanagers en andere medewerkers kunnen tot 6 april niet doorgaan. De meeste Hemmink medewerkers werken momenteel vanaf huis. Zij zijn telefonisch of per e-mail goed bereikbaar. Heb je een vraag over je offerte of levertijd of wil je meer weten over een oplossing of product? Neem dan contact met ons op:

tel. 038-4698200 | info@hemmink.nl


Digitaal vergaderen

Ook bezoek aan Hemmink in Zwolle hebben wij tot een minimum beperkt. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden en face-to-face vergaderen momenteel niet lukt, spreken wij je graag via Microsoft Teams of Skype.

Wat betekent dit voor mijn orders?

Onze logistieke collega’s werken volop aan de verwerking van je orders. Deze blijven wij als gewoonlijk uitleveren. Wij staan daarbij in nauw contact met onze leveranciers om dit te blijven borgen.

Mocht het RIVM aanvullende maatregelen adviseren, dan passen ook wij onze maatregelen daarop aan. We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

We gaan voor zoveel mogelijk business as usual!

Met vriendelijke groet,
Hemmink B.V.

Hilco Knul,
Commercieel Directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *