Oplossingen voor professionals

Installateurs, paneelbouwers, inspecteurs en meer…

KWx Oud-Beijerland

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van kwaliteitsmerken en merkonafhankelijke kalibratie

KWx biedt oplossingen voor elektrotechnisch specialisten en engineers in de woningbouw, utiliteitsbouw en diverse industriële branches. Behalve vermogenselektronica componenten van erkende kwaliteitsmerken leveren wij ook maatwerkoplossingen zijn zoals koellichamen, weerstanden, gelijkrichters en condensatoren voor de maritieme sector en tractie-industrie.

In overleg met de klant adviseren onze specialisten de juiste oplossing voor moderne energievraagstukken. Op basis van projectspecificaties gaan onze leveranciers over tot ontwerp en productie. Ook delen wij onze kennis door deel te nemen aan (internationale) beurzen en seminar, en door zelfstandig actief webinars te organiseren.

Onderhoud van elektrotechnische meetinstrumenten

Voor installateurs, inspecteurs en meetspecialisten gaat onze service nóg een stukje verder. Zij kunnen hun elektrotechnische meetinstrumenten laten repareren en periodiek laten kalibreren bij ons RvA geaccrediteerd kalibratielaboratorium MeterCare.

Power Electronics

Met een uitgebreid assortiment aan componenten voor gelijk- en wisselspanning levert de Vermogenselektronica divisie van KWx oplossingen voor uiteenlopende energievraagstukken.

KWx MeterCare

In ons kalibratiecentrum kunnen we, mits de technische gegevens beschikbaar zijn, ieder A-merk meetinstrument kalibreren. Tevens zijn wij Metrel gecertificeerd servicepartner.