Oplossingen voor professionals

Installateurs, paneelbouwers, inspecteurs en meer…

KWx bedrijfspand

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van A-merken

KWx biedt oplossingen voor elektrotechnisch installateurs, inspecteurs, meetspecialisten en engineers in de woning- utiliteitsbouw en diverse industriële branches, waaronder de maritieme sector. Naast producten zoals vermogenselektronica componenten, elektrotechnische meetinstrumenten en netwerktesters bieden wij klantspecifieke producten en oplossingen. Dit kunnen op maat gemaakte componenten zijn zoals koellichamen, weerstanden, gelijkrichters voor grote vermogens en condensatoren zijn. In overleg met de klant adviseren onze specialisten de juiste oplossing en op basis van juiste specificaties gaan onze leveranciers over tot ontwerp en productie. Ook delen wij onze kennis door trainingen, workshops, seminars en masterclasses te organiseren.

Van kennis delen worden we allemaal wijzer

KWx is een kennishuis. Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen met onze klanten en andere relaties. Naast het adviseren van de juiste producten en oplossingen doen we dit door trainingen, workshops, seminar en Master Classes te organiseren. Dit doen wij zowel in onze eigen instructieruimte, waar ook een praktijkmetingen kunnen worden uitgevoerd, als bij de klant op locatie.

Voor e-installateurs, inspecteurs en meetspecialisten gaat onze service nóg een stukje verder. Zij kunnen hun instrument laten repareren en periodiek laten kalibreren bij ons RvA geaccrediteerd kalibratielaboratorium MeterCare.