Hawke en Redapt verhuizen naar Hemmink

Levelex toepassing explosiegevaarlijke omgevingen

Vanaf vandaag, 1 juli 2020, zijn de hoogwaardige explosieveilige kabelwartels van Hawke en de explosieveilige adapters en reducers van Redapt officieel toegevoegd aan de business unit Industrieel Kabelmanagement van Hemmink. Deze merken waren voorheen verkrijgbaar via ons zusterbedrijf KWx in Oud-Beijerland.

hawke-international
redapt

Hemmink en Industrieel Kabelmanagement

Hemmink is al jarenlang een betrouwbare partner voor machinebouwers, installateurs en engineers die werkzaam zijn in de industrie. De kabelwartels van Pflitsch, de kabeldozen en -wartels van Wiska en de beschermslangen van Flexa zijn enkele voorbeelden van bestaande industriële producten binnen onze business unit Industrieel Kabelmanagement.

Waarom deze wijziging?

  • We kunnen je zo een uitgebreider en meer gespecialiseerd pakket aan explosieveilige producten aanbieden, geclusterd binnen Industrieel Kabelmanagement.
  • Alle specifieke kennis over explosieveiligheid, ATEX richtlijnen, Overall Equipment Effectiveness (OEE), etc. wordt nu samengevoegd. Door alle kennis te bundelen in Zwolle, kunnen we jou als klant nog beter voorzien van passende oplossingen op het gebied van explosieveiligheid.

Wat betekent dit voor mij?

Vanaf 1 juli 2020 kun je voor al je vragen, advies of bestellingen over de explosieveilige producten van Hawke of Redapt terecht bij Hemmink in Zwolle.

KWx blijft actief op het gebied van Test- en Meetinstrumenten, MeterCare en Power Electronics. Alleen de producten van Hawke en Redapt worden toegevoegd aan de business unit Industrieel Kabelmanagement van Hemmink.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je nog vragen over de verhuizing van deze merken? Neem contact met ons op: tel. 038-4698200 of info@hemmink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *