Nieuw: 3D BIM-tool voor nóg nauwkeurigere stekerbare projecties

We introduceren BIM als een nieuwe standaard in al onze projecties, waarbij we vanaf nu stekerbare installaties volledig in 3D uitwerken voor nauwkeurige berekeningen en visualisaties. BIM (Building Information Modeling) biedt ons de mogelijkheid om op een veel nauwkeurigere manier te ontwerpen en fouten in de ontwerpfase te minimaliseren. Dit zorgt niet alleen voor snellere en efficiëntere processen, maar voorkomt ook mogelijke conflicten (ook wel clashes genoemd) met obstakels, zoals grote luchtkanalen of constructieve elementen die vaak onzichtbaar zijn op traditionele 2D-tekeningen.

De nieuwe tool is compatibel met software zoals Revit. Hierdoor kunnen we nu zowel 2D-tekeningen als geavanceerde 3D-modellen van klanten integreren in onze projecties. Zelfs wanneer klanten nog steeds PDF- of DWG-tekeningen gebruiken, kunnen wij op de achtergrond in 3D werken om de nauwkeurigheid van de installaties te garanderen. Dit leidt tot een visuele weergave die eenvoudig gedeeld kan worden met de klant, waarbij zij eventuele aanpassingen kunnen zien en technische details begrijpen.

Engerineering van een nog hoger niveau

In samenwerking met BIM Buildings hebben we deze BIM tool ontwikkeld om onze engineering naar een hoger niveau te tillen. Ons projectbureau is inmiddels opgeleid en staat klaar om deze nieuwe manier van werken in de praktijk toe te passen!

Voordelen van de 3D BIM-tool

Betere projectvoorbereiding door nauwkeurige 3D-modellen.

Inzicht in technische details zoals kabellengtes en constructieve obstakels.

icon snelheid

Snellere verwerking van projecten, ongeacht of de klant 2D- of 3D-tekeningen aanlevert (aanleveren kan in PDF, DWG, Revit en IFC).

icoon geld besparen

Mogelijkheid om fouten vroegtijdig te detecteren en (faal)kosten te besparen.


Vraag een projectie aan

Overzicht stekerbare 3D-installatie van een rij huizen

Overzicht stekerbare 3D-installatie van een rij huizen

Heb je een stekerbaar project waarbij nauwkeurige projectie en uitmeting essentieel zijn? Vul hieronder het formulier in. Of stuur je PDF-, DWG-, Revit- of IFC-bestanden naar projecten@hemmink.nl, en wij gaan aan de slag om het volledig gedetailleerd en nauwkeurig uit te werken!

Aanvraag projectering – Stekerbaar kantoren – 2023 Q2/Q3

Laat je project doorrekenen

Samen met jou kijken we of stekerbaar interessant is voor je project. Krijg inzicht in de kosten, hoeveel tijd je bespaart en ontdek onze werkwijze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *