Hanzestrohm is World-class Workplace 2023-2024!

Met veel genoegen mogen wij melden dat we benoemd zijn tot World-class Workplace 2023-2024! Dankzij de positieve feedback van onze medewerkers, waarvan de score boven de regionale benchmark ligt, hebben we deze prachtige onderscheiding ontvangen voor uitstekend werkgeverschap.

15 jaar geleden is Effectory begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Vanuit het geloof dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren.

De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

We zijn dan ook zeer trots dat Hanzestrohm, bestaande uit Hemmink, KWx Metercare, Kairos en Fortona dit keurmerk ook dit jaar weer hebben weten te bemachtigen.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Werken bij Hanzestrohm?

Ben je nieuwsgierig naar Hanzestrohm als werkgever? Bekijk dan de vacatures op onze werkenbij-site. Hanzestrohm groeit en daarom hebben wij regelmatig nieuwe plekken beschikbaar in diverse vakgebieden. Word jij onze nieuwe collega?