Het alternatief voor Hirschmann

De coax merken van Hemmink

Hemmink vertegenwoordigt in Nederland de merken Astro, Cabelcon en Bda Connectivity. Betrouwbare merken waar Hemmink vaak al tientallen jaren mee samenwerkt.

De coax oplossingen van onze merken zijn perfect te combineren en een goede vervanging voor Hirschmann producten.

Sinds 1951 levert Hemmink oplossingen die toegepast worden in (woning)bouw, industrie en infrastructuur. Dat doen we vanuit onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame omgeving om in te wonen, verblijven of werken. We leveren aan vele partners en elektrotechnische groothandels zoals de Technische Unie, Rexel, Oosterberg en Solar Nederland. Door te kiezen voor Hemmink heb je één leverancier voor al je coax benodigdheden.

  • Een betrouwbare logistieke partner met een bestaand uitgebreid netwerk
  • Veel vervangers voor Hirschmann producten direct uit voorraad leverbaar
  • Hemmink is al 73 jaar actief in de (woning)bouw, industrie en infrastructuur
  • Drie coax merken onder de kap van Hemmink

De coax oplossingen van onze merken zijn perfect te combineren en een goede vervanging voor Hirschmann producten. Zo kunnen we breedband netwerken, antenne- en satelliet ontvangstsystemen van Astro naadloos gebruikt worden met de coax kabels van Bda en connectoren van Cabelcon.

Wist je dat Hemmink voor de bescherming van coax kabels in de grond ook kabelbeschermbanden heeft? Bekijk de kabelbeschermbanden.

Benieuwd naar onze vervangende producten?

Voor veel producten van Hirschmann Multimedia hebben wij een een-op-een vervangend product. Voor andere producten hebben we een vergelijkbare variant. Vraag nu een datasheet aan met onze vervangers voor Hirschmann producten of neem contact op voor meer informatie over onze producten.

Heb je technische vragen over het vervangen van een bestaande installatie? Neem dan contact met ons op via sales@hemmink.nl of +31 (0)38 469 8200.

Een greep uit onze partners