Kropman Installatietechniek bespaart aanzienlijk op tijd dankzij de EurotestXD

Metrel EurotestXD MI3155 installatietester

Kropman Installatietechniek heeft ervaring met de nieuwste installatietester van Metrel, de MI3155 EurotestXD. Richard van Lümich deelt zijn ervaring; “Gedurende de afgelopen periode is een deel van onze inspecteurs overgestapt op de EurotestXD. En met succes, wat een ongekende verbetering ten opzichte van de meetinstrumenten waar deze mannen gewend zijn mee te werken! Vooral op het gebied van tijdswinst. Het lukt ons om onze metingen aanzienlijk sneller en efficiënter uit te voeren.”

Inspecteurs enthousiast over touchscreen en AutoSequence

“Daarnaast zorgen het touchscreen en de uitgebreide AutoSequence voor optimaal gebruikersgemak en dus tevreden gebruikers. Dankzij deze goede ervaringen en de beoogde tijdswinst zijn wij bezig om onze andere installatietesters versneld te vervangen door de MI3155. Kropman Installatietechniek kiest bewust voor KWx omdat zij naast kwaliteitsproducten, advies op maat en meetworkshops beschikken over een in-house kalibratielaboratorium.”

Kropman behoort tot de top van de Nederlandse installatiebedrijven. Sinds de start in 1934 heeft Kropman zich ontwikkeld tot een integrale technische dienstverlener die zich kan meten met de top van de Nederlandse installatiebedrijven. De dienstverlening strekt zicht uit van ontwerp en advies tot uitvoering en nazorg (Services). Als systeemintegrator bestrijkt Kropman de werkterreinen werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage.