De merken van Kwx

IXYS POWER

ixys power

IXYS heeft een wereldwijde reputatie verworven als een vooraanstaand fabrikant van vermogenshalfgeleiders. Samen met de kennis van KWx bieden de producten van IXYS POWER totaaloplossingen voor bedrijven actief  in industriële, transport-, telecommunicatie-, computer-, medische en consumentenmarkten.

Onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen

IXYS is volledig toegewijd aan Richtlijn 2002/95 / EG van het Europees Parlement inzake beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en heeft vroege initiatieven genomen om milieuvriendelijke producten te leveren die aan de behoeften van klanten voldoen. Elk van de divisies van IXYS streeft ernaar loodvrij / RoHS-conform te zijn en ervoor te zorgen dat beperkte gevaarlijke stoffen niet aanwezig zijn of binnen RoHS-beperkingen vallen. Daarnaast worden alle producten worden onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen. De producten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen