De merken van KWx

IXYS KOREA

IXYS KOREA is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hernieuwbare energie en ontwerpt zonnecellen en producten op zonne-energie. De divisie draagt ​​bij aan de uitgebreide R&D activiteiten van IXYS en is daarnaast verantwoordelijk voor ondersteuning van veldtoepassingen voor alle IXYS-producten. Samen met de kennis van KWx bieden de producten van IXYS KOREA totaaloplossingen voor onder andere bedrijven in industriële, transport-, telecommunicatie-, computer-, medische en consumentenmarkten.

Onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen

IXYS is volledig toegewijd aan Richtlijn 2002/95 / EG van het Europees Parlement inzake beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en heeft vroege initiatieven genomen om milieuvriendelijke producten te leveren die aan de behoeften van klanten voldoen. Elk van de divisies van IXYS streeft ernaar loodvrij / RoHS-conform te zijn en ervoor te zorgen dat beperkte gevaarlijke stoffen niet aanwezig zijn of binnen RoHS-beperkingen vallen. Daarnaast worden al onze producten onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen. De producten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op