De merken van KWx

IME

IME

Het Italiaanse IME begon in 1946 met de productie van geïntegreerde meetinstrumenten. Sinds 2015 is het bedrijf onderdeel van de Legrand Groep en ontwikkelt het meetoplossingen voor energieregistratie, energiebeheer, energiebewaking en automatisering. Multifunctionele paneelmeters, kWh-meters en stroomtrafo’s zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Bij IME staan controle, efficiëntie en hernieuwbaarheid centraal. Het aanbod kenmerkt zich door de beste prestaties op het gebied van meten, beschermen en management. In combinatie met de kennis van KWx ben je verzekerd van een kwalitatieve oplossing.

Interessante thema's

DC-maritime-solutions

DC oplossingen voor maritieme toepassingen

Systemen moeten in staat zijn om stroomomvormers te ondersteunen en alternatieve bronnen te integreren. Daardoor breiden de elektrische stroomvereisten van schepen zich snel uit. DC-grids zijn de oplossing, maar kunnen alleen verantwoord worden toegepast met degelijke en aantoonbare beveiliging. Voor maritieme toepassingen zijn diverse DC oplossingen beschikbaar.

Lees verder

Gelijkstroom (DC)

Ons huidige wisselstroomnet voldoet niet aan de eisen van vandaag. Door het toenemende gebruik van vermogenselektronica wordt het elektriciteitsnet steeds minder efficiënt, terwijl het energieverbruik zal blijven groeien. DC biedt de oplossing.

Lees verder

De waarde van kalibreren

Zeker meten is alleen mogelijk door meetprocedures uit te voeren met veilige instrumenten die betrouwbare meetresultaten weergeven. Goed onderhoud van je meetinstrumenten is als vakman dus een absolute vereiste! Goed onderhoud, periodiek kalibreren en het opnieuw uitvoeren van metingen draagt bij aan een verlaagd risico op faalkosten en voorkomt garantiekwesties met klanten.

Lees verder

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen