De merken van KWx

Gossen

Gossen is een toonaangevende fabrikant van licht- en spectrometers. Met producten zoals de Mavolux en Mavospec is het Duitse bedrijf een bekende speler op het gebied van lichtmetingen. Deze licht- en spectrometers worden in verschillende gebieden toegepast, bijvoorbeeld tijdens de ontwikkeling en fabricage van armaturen, het geven van lichtadvies of het afstellen van verlichting in de tuinbouw. De instrumenten geven ook bij moderne lichtbronnen een nauwkeurige weergave van de verlichtingssterkte, kleurtemperatuur en kleurweergave index. Deze kwaliteit wordt geborgd via Gossen’s unieke kalibratielaboratorium.

Door de revolutionaire opmars van LED en OLED zijn de mogelijkheden met verlichting enorm toegenomen. Het meten van verlichtingssterkte is in veel gevallen onvoldoende om de kwaliteit van deze moderne lichtbronnen in kaart te brengen. De kleurbeleving en kleurweergave zijn een net zo belangrijk aspect van deze verlichtingsbronnen. Met de uiterst betrouwbare meetinstrumenten van GOSSEN levert KWx al jaren dé oplossing voor betrouwbare metingen aan conventionele en moderne lichtbronnen.

Interessante thema's

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Zo hebben wij anderen geholpen hun brandveiligheid te vergroten

Events en trainingen

Brandveiligheid gaat verder dan alleen een rookmelder. Bekijk onze trainingen