De merken van Kwx

FLIR Systems

FLIR SYSTEMS

Het in 1978 opgerichte, Amerikaanse FLIR is wereldmarktleider op het gebied van thermografie en warmtebeeldtechniek. De ontwikkeling van infrarood warmtebeeldcamera’s en software vindt onder andere plaats in de Verenigde Staten en Zweden.

De handheld warmtebeeldcamera’s worden onder andere gebruikt voor (preventieve) bouwkundige, elektrotechnische en mechanische inspecties of procescontrole. De vast opgestelde infraroodcamera’s zien we steeds vaker terug in productie- en procesautomatisering.

Naast thermografische producten produceert FLIR hoogwaardige elektrotechnische test- en meetinstrumenten zoals multimeters, stroomtangen en borescopen. Een aantal van deze instrumenten heeft FLIR uitgerust met IGM-warmtebeeldtechnologie. Door de multimeter of stroomtang uit te rusten met warmtebeeldtechnologie kunnen defecte componenten vroegtijdig worden geïdentificeerd.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen