De merken van KWx

CEWE Instrument

CEWE instruments

Het Zweedse CEWE Instrument is een onderdeel van de Secure Group en houdt zich al meer dan 60 jaar bezig met energiemeting. De oplossingen van CEWE Instrument zijn toegespitst op het verzamelen, verwerken en analyseren van energiegegevens in industriële installaties en de energiesector. Met afzet in meer dan 50 landen is het Zweedse merk een bekende fabrikant van intelligente kWh-meters, meetwaardeomvormers, paneelmeters en multifunctionele energiemeters.

Voor toepassingen waar langdurig een hoge nauwkeurigheid en stabiliteit nodig is heeft Cewe Instrument verschillende kilowattuurmeters met een nauwkeurigheidsklasse 0.2s, 0.5s, 1.0, of MID klasse C. Hierdoor is er slechts een maximale afwijking van 0.5% of 0.2% binnen het opgegeven meetbereik. Deze nauwkeurige metingen worden ingezet bij het registreren en verrekenen van grote hoeveelheden energie.

In combinatie met de kennis van KWx bieden de producten van CEWE Instrument kwalitatieve oplossingen voor toepassingen door energiebedrijven, paneelbouwers en de groeiende markt voor duurzame energie.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen