Zeker Meten Eindejaarsacties 2020

Eindejaarsactie Meetinstrumenten KWx

Dit is het moment om je oude meetinstrument te vervangen!

Is je installatietester, apparatentester of Power Quality analyzer aan vervanging toe? Of wil je starten met Zeker Meten aan elektrische installaties? Dan heb je geluk, want van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 geeft KWx flinke korting op verschillende meetinstrumenten van Metrel. Ook onze nieuwste machine- en panelentester, de MI3325 MultiServicerXD, is in de actieperiode zeer aantrekkelijk geprijsd én er zijn verschillende netwerktesters van IDEAL Networks in de aanbieding. Bekijk hieronder de actieproducten per toepassingsgebied:


15% korting op een Metrel EurotestXD of EurotestXE

Klaar voor de elektrische installatie van de toekomst en ontworpen voor veeleisende installateurs in de utiliteitsbouw en industrie. Naast de standaard en uitgebreide metingen beschikt de MI3155 EurotestXD ook over slimme meet-, opslag- en rapportage-functies. Uniek zijn bijvoorbeeld de persoonlijke AutoSequence® procedures en meetfuncties voor laadpalen.

Behoort het opleveren en inspecteren van huisinstallaties en kleinere industriële installaties tot jouw werkzaamheden? Dan mag de MI3102BT EurotestXE niet ontbreken in je meetkoffer. De installatietester is uitgerust met oplaadbare NiMH accu’s, AutoSequence® procedures, geheugen voor 1.800 metingen en bluetooth-communicatie met je de optionele aMESM Android app.

Meer informatie over deze actie

10% korting op de Metrel EurotestPV installatietester

Ben je op zoek naar een installatietester waarmee je ook alle noodzakelijke metingen uit kunt voeren die nodig zijn voor 1-fase zonnestroominstallaties? Dan is de Metrel EurotestPV uitermate geschikt voor jouw oplever- en inspectiewerkzaamheden.

Metrel EurotestPV | Een goede combinatie van AC en DC

Door de combinatie van PV-tester en installatietester heb je een compleet meetinstrument voor zowel het AC- en DC-gedeelte van de elektrische installatie in handen. Dit omvat alle tests vereist voor de EN62446, maar bevat ook I-U karakteristieken, berekening van STC-waarden en vermogensmetingen op de omvormer.

Meer informatie over deze actie

15% korting op een Metrel OmegaGT of Metrel DeltaGT

Wanneer je grote aantallen elektrische arbeidsmiddelen moet keuren is de MI3360 OmegaGT het aangewezen meetinstrument. Persoonlijke en voorgeprogrammeerde testprocedures loodsen gebruikers stap voor stap door het keuringsproces. De uitgebreide testprocedures en optionele accessoires maken deze apparatentester onmisbaar voor iedere professionele keurmeester.

Deze compacte apparatentester is ideaal voor o.a. servicemonteurs om na werkzaamheden een eenvoudige veiligheidstest uit te voeren. Voorgeprogrammeerde NEN 3140 testprocedures maken het testen met de MI3309 DeltaGT BT een snel en efficiënt. Ook is het instrument geschikt voor het uitvoeren van kleine series periodieke keuringen.

Meer informatie over deze actie

15% korting op Power Quality analyzers van Metrel

Krijg grip op het gedrag van je elektrische installatie!

De groeiende energieconsumptie, complexiteit van elektronica en de aanleg van duurzame energiebronnen hebben invloed op de kwaliteit van ons elektriciteitsnet. Hierdoor wordt Power Quality een steeds belangrijker thema in de elektrotechniek.

Wil jij starten met Power Quality onderzoek of je huidige inspecties naar een hoger niveau tillen? Maak dan gebruik van deze actie en schrijf je gelijk in voor ons gratis webinar over dit interessante onderwerp. De actie is geldig bij aanschaf van een Metrel Energy Master, Metrel Master Q4, Metrel Power Master XT.

Meer informatie over deze actie

10% korting op de Metrel MI3325 machinetester

Het uitvoeren van functie- en veiligheidstesten bij elektrische apparaten, machines en schakelkasten is een specialistisch vakgebied waarbij verschillende procedures en protocollen worden toegepast. De MI3325 MultiServicerXD is ontwikkeld voor uiteenlopende inspecties van verdeelinrichtingen, elektrische machines en apparaten.

Het platform is uitgerust met touchscreen bediening, moderne datamanagement-functies, AutoSequence® testfuncties en een uitgebreid softwarepakket. Allemaal in een robuuste en duurzame constructie. Dit maakt het instrument tot een perfecte meetoplossing voor industriële installaties, productiestraten, schakel- en verdeelinrichtingen en de panelenbouw.

Meer informatie over deze actie

IDEAL Networks Network Rewards 2020

Netwerken worden complexer en daarmee kwetsbaarder voor fouten. Om problemen voor te zijn en faalkosten te verlagen zijn de instrumenten van IDEAL Networks onmisbaar voor moderne netwerkinstallateurs -en technici.

Ben je op zoek naar een professionele netwerktester of is je huidige tester aan een upgrade toe? Kijk dan zeker naar de Network Rewards promotie van IDEAL Networks:

Vier aanbiedingen waarmee je tot € 2.000 aan meetinstrumenten en/of accessoires kunt ontvangen bij aanschaf van een LanTEK IV, SignalTEK NT of SecuriTEST IP van IDEAL Networks. Deze actie is geldig vanaf 1 oktober tot en met 31 januari 2021.

Meer informatie over de Network Rewards

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

Bel ons op 0186 633 600

Vraag direct een offerte aan