Tweede jaar als platinum member

Best managed company

De Hemmink Groep is ook dit jaar weer bekroond tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland (BMC). Dit werd afgelopen 29 april bekend gemaakt door Deloitte. Organisaties worden beoordeeld op o.a. strategie, beleidsvorming, informatietechnologie en cultuur. Uit deze verschillende BMC-onderzoeken kwam Hemmink als één van de 37 Best Managed Companies naar voren.

Het is het elfde achtereenvolgende jaar dat Deloitte het Best Managed Companies programma organiseert. Voor Hemmink was het de 9e keer dat ze hieraan deelnamen en ze werden wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

Over het Best Managed Companies programma

Deloitte beoordeelt de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model. Dit model brengt zowel het interne- als externe bedrijfsprofiel in kaart en is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. De focus in dit model ligt op de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van een bedrijf.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Bekijk hier het overzicht van alle winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *