Netwerktester aanbiedingen in samenwerking met IDEAL Networks

IDEAL Networks Rewards

Gratis testers en accessoires bij je bestelling

De Network Rewards zijn terug! Vier aanbiedingen waarmee je tot € 2.000 aan meetinstrumenten en/of accessoires kunt ontvangen bij aanschaf van een LanTEK IV, SignalTEK NT of SecuriTEST IP van IDEAL Networks. De actie is geldig vanaf 1 oktober tot en met 31 januari 2021. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar promo.idealnwd.com, neem contact met ons op via +31 (0)186 633 600 NL / +32 (0)3 450 78 00 BE of stuur ons een e-mail.

Kies en ontvang tot € 2.000 aan extra's bij de LanTEK IV

Kies en ontvang € 1.700 aan extra’s bij een LanTEK IV 500.
Kies en ontvang € 2.000 aan extra’s bij een LanTEK IV 3.000.

Actievoorwaarden: de gratis geschenken kunnen alleen worden aangevraagd door eindgebruikers. Deze actie is geldig tussen 1 oktober 2020 en 31 januari 2021 en is niet geldig in combinatie met andere acties zoals het inruilprogramma. De gratis producten kunnen worden geselecteerd uit de volgende lijst. Bestel je gratis producten binnen 90 dagen na aankoopdatum via het formulier op de actiepagina van IDEAL Networks.

Meer informatie op promo.idealnwd.com

SignalTEK NT Reward

Bestel in de actieperiode een Signaltek NT transmissietester en ontvang een PoE Pro (t.w.v. € 465) gratis bij je bestelling.

De SignalTEK NT is een high-end transmissietester. Een netwerktester voor netwerkbekabeling en actieve netwerken. Tijdens werkzaamheden aan databekabeling en Ethernet netwerken zoals installeren, onderhoud en zoeken naar storingen helpt de tester om de prestaties te testen met Gigabit Ethernet snelheden. Uiteraard behoren ook een wiremap functie en afstand tot een fout (TDR) tot de meetmogelijkheden van dit instrument.

Meer informatie op promo.idealnwd.com

SecuriTEST IP Reward

Koop een SecuriTEST IP CCTV tester en ontvang een VDV II Plus (t.w.v. € 275) gratis bij je bestelling.

De SecuriTEST IP is een compleet testsysteem voor digitale-, IP-, coax én analoge CCTV camerasystemen. De tester voorziet de camera’s van stroom via PoE/PoE + of 12V gelijkstroom, waardoor er geen externe voeding nodig is tijdens het testen. Met de QuickIP functie kunnen installateurs eenvoudig verbinding maken met camera’s zonder uitgebreide configuratiestappen. Resultaten worden verwerkt tot professionele rapportages.

Meer informatie op promo.idealnwd.com

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

Bel ons op 0186 633 600

Vraag direct je offerte aan