Korting op de MultiServicerXD machine- en panelentester

Eindejaarsactie MultiServicerXD

Zeker Meten eindejaarsactie 2020

Is je installatietester, apparatentester of Power Quality analyzer aan vervanging toe? Of wil je starten met Zeker Meten aan elektrische installaties? Dan heb je geluk, want van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 geeft KWx inruilkorting op verschillende meetinstrumenten van Metrel. Op deze pagina lees je meer over de 10% korting op de Metrel MultiServicerXD machine- en panelentester.

10% korting + gratis training op de Metrel MultiServicerXD

Ontvang 10% korting  + 2 uur GRATIS online training door één van onze productspecialisten!

Het uitvoeren van functie- en veiligheidstesten bij elektrische apparaten, machines en schakelkasten is een specialistisch vakgebied. Kennis van de geldende normen is van essentieel belang evenals het naleven van verschillende procedures en protocollen. De MI3325 MultiServicerXD is ontwikkeld voor uiteenlopende inspecties van verdeelinrichtingen, elektrische machines en apparaten.

Het platform is uitgerust met touchscreen-bediening, moderne datamanagement-functies, AutoSequence® testfuncties en een uitgebreid softwarepakket. Allemaal in een robuuste en duurzame constructie. Dit maakt de MI3325 tot een perfecte meetoplossing voor industriële installaties, productiestraten, schakel- en verdeelinrichtingen en de panelenbouw.

Onze specialisten zitten voor je klaar!

Onze specialisten zitten voor je klaar!

Bel ons op 0186 633 600

Vraag direct je offerte aan