Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Solar Solutions

7 september @ 10:00 - 18:00 UTC+2

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 8 september 2020 at 10:00

One event on 9 september 2020 at 10:00

Solar Solutions 2020

Van dinsdag 8 t/m donderdag 10 september staat de Expo Haarlemmermeer wederom in het teken van zonne-energie en duurzame klimaattechnieken. Voor bezoekers van de vakbeurzen Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd is dit de plek waar antwoorden en oplossingen over duurzame energie, energieopslag en klimaattechniek samenkomen.

Werken aan veilige en betrouwbare E- en PV-installaties. Zou jij onbeschermd zonnen?

Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap: het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van de kostbare installatie.

Op de stand van KWx (N13) kom je in aanraking met bekende en nieuwe elektrotechnische meetinstrumenten voor foutopsporing, energiemonitoring, NEN 1010 én NEN 3140 inspecties. Met deze oplossingen maak jij het verschil in het waarborgen van elektrische veiligheid bij E- en PV-installaties.

Door het leveren van slimme meetinstrumenten en educatieve workshops maakt KWx zich sterk voor kwalitatieve én veilige elektrische installaties. Gebruiksvriendelijke, intuïtieve meetinstrumenten en accessoires sluiten perfect aan op het ‘Zeker Meten’ concept voor oplevering en analyse van E- en PV-installaties.

Exclusieve primeur op de Nederlandse markt

Eén van die oplossingen is de EmaZys Z200 PV-analyzer. Een draagbaar en batterij-gevoed testinstrument dat wordt gebruikt voor het detecteren en lokaliseren van fouten in PV-modules die in serie met elkaar zijn verbonden. Het meetinstrument wordt aangesloten op de connectoren van de PV-string. Bijvoorbeeld bij de omvormer of bij de junctionbox, en ook op de potentiaalvereffeningsleiding van de PV-installatie.

EmaZys Z200 PV-analyzer

 

EmaZys Z200 PV-analyzer: snel en gedetailleerd fouten opsporen in PV-installaties.

Eenmaal aangesloten en geactiveerd, zal de EmaZys Z200 een impedantie-spectroscopy uitvoeren tussen beide actieve PV-aansluitingen en worden spanningen en stromen gemeten bij verschillende DC belastingen, gesimuleerd door het testinstrument. Vervolgens worden de meetresultaten gecombineerd en geanalyseerd, waardoor kritische fouten in de PV-string worden opgespoord.

Andere meetoplossingen die je tijdens Solar Solutions bij KWx tegenkomt zijn de Metrel EurotestXD installatietester, de C.A 6011 aardingstester van Chauvin Arnoux en de Conto en Nemo SX paneelmeters voor energiemonitoring van IME.

 

Metrel PV meet apparaat

Solar Solutions bezoeken?

Vraag je toegangsbewijs voor Solar Solutions gratis aan met onze invitatiecode 2020KWX. Bezoekers zonder code betalen € 75,- excl. btw.

 

Gegevens

Datum:
7 september
Tijd:
10:00 - 18:00
UTC+2
Evenement Categorie:
Website:
https://www.solarsolutions.nl/voor-bezoekers/tickets/registreer-nu/

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1,
Vijfhuizen, 2141 SB Nederland