Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Het keuren van elektrische apparaten: NEN 3140

26 november 2020 @ 10:00 - 11:30

Direct aan de slag met keuren
Voor sommige bedrijven ontstaat door de huidige periode ineens de mogelijkheid om zelf de eigen gereedschappen te gaan keuren. KWx werkt hier graag aan mee door een online training aan te bieden. Dus wil jij jouw kennis van het keuren van handgereedschappen volgens de NEN 3140 weer op peil brengen of wil je starten met zelf keuren? Schrijf je dan nu in voor deze online training.

In dit gratis webinar nemen we je stap voor stap mee in het keuren van handgereedschappen. We gebruiken hiervoor voorbeelden met de Metrel DeltaGT en de Metrel OmegaGT.

De Metrel DeltaGT is een compacte tester voor het keuren van eigen gereedschappen. We adviseren deze te gebruiken tot een aantal van 100 a 150 keuringen per jaar. Via de meegeleverde software kun u rapporten maken om daarmee uw keuringen compleet in orde te maken.

Als het aantal uit te voeren keuringen hoger is zou de Metrel OmegaGT een goede optie kunnen zijn. Met deze tester kunt u indien gewenst ook uw eigen procedures en checklists maken. Hierdoor is het instrument ook een gemakkelijk hulpmiddel voor het keuren van bijvoorbeeld ladders en trappen.

Het webinar is ook toegankelijk voor mensen die een ander testinstrument al in hun bezit hebben. De eerste helft van het webinar is algemeen over het keuren en het tweede deel gaat meer over de instrumenten.

Vanuit de evaluatie kijken we of er aanvullende trainingen of wellicht een één-op-één video training gewenst is. Ook hebben we specifieke instructievideo’s, voor bijvoorbeeld de Metrel OmegaGT, die we graag met de gebruikers delen.

Gegevens

Datum:
26 november 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://app.livestorm.co/hanzestrohm/nen-3140-apparaten-keuren

Organisator

Kees Compaan
Telefoon
085-4872410
E-mail
k.compaan@fortona.nl
Bekijk de site van Organisator