Oplossingen voor bedrijven en woningcorporaties

Persoonlijke benadering van contact tot inbedrijfstelling

Fortona biedt energietransitie-oplossingen voor bedrijven, industrie en woningcorporaties. Onze brede kennis over de uitdagingen en oplossingen maakt Fortona jouw kennis- en projectpartner voor alle vraagstukken rond de energietransitie.

Dit begint met het delen van kennis. In alle fases van het project denken we met je mee. Van het bedenken en uitwerken van de energie- en businesscase tot de planningsservice, componentselectie en (online) inbedrijfstelling. Wij hebben specialisten in huis die weten wat er speelt in de markt en oplossingen kunnen bieden voor bedrijven en organisaties waar een slimmere omgang met energie met het oog op de toekomst noodzakelijk is.

Ieder project is anders en behoeft een andere benadering. Wij luisteren naar jouw wensen en geven een maatwerk advies in een energiecase dat past binnen de geldende normen, wetgeving, beleid en budget, met oog voor aankomende ontwikkelingen en technologieën. Ofwel de beste oplossing voor nu én voor de toekomst. Doordat we deze kennis zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen en zijn we voor jou een flexibele partner. 

Benieuwd naar onze oplossingen?

Wij zijn er voor jou

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.