Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11,12 en 13 oktober in de Brabanthallen: De Vakbeurs Energie

11 oktober 2022 @ 10:00 - 13 oktober 2022 @ 17:00


Al 15 jaar alles over duurzaamheid en energie

De Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. Op 11,12 en 13 oktober vindt deze vakbeurs plaats in de Brabanthallen.

De Vakbeurs Energie is dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen en overheden kennis delen om samen te werken aan een duurzamere energievoorziening. Een bezoek aan de Vakbeurs Energie levert u niet alleen inspiratie op maar ook concrete oplossingen voor uw project of bedrijf.

De Vakbeurs Energie heeft een breed programma met interessante sprekers en workshops, die direct bijdragen aan uw bedrijfsvoering. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om te netwerken met collega’s en geïnteresseerden.

Fortona introduceert zoutbatterij

Elektrische energie opslaan met zout is een beproefde technologie afkomstig uit telecom back-up toepassingen die nu ook toegepast kan worden voor energieopslag. Fortona introduceert de zoutbatterij van het Zwitserse FZSoNick. Deze milieuvriendelijke batterij maakt gebruik van gesmolten zout en kent geen risico van brand en explosies. Het batterijsysteem is geschikt als thuisbatterij en voor grotere centrale energieopslagsystemen.

Het systeem kan bijdragen aan oplossingen voor de huidige problemen rond netcongestie. De cellen maken gebruik van nikkel en gesmolten zout met een keramische scheider. De batterij wordt in diverse capaciteiten geleverd, in varianten voor lage (48 Volt) en hoge omvormer spanningen. Unieke eigenschappen zijn het hoge omgevingstemperatuurbereik en de volledige recyclebaarheid.

 

Gegevens

Begin:
11 oktober 2022 @ 10:00
Einde:
13 oktober 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
www.energievakbeurs.nl

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland

Organisator

Energie vakbeurs
Telefoon:
0294 - 74 50 70
E-mail:
beurs@54events.nl
Bekijk de site van Organisator