Kairos en Smart2IT ontsluiten mogelijkheden van Virtual en Augmented Reality

Smart2IT

Digitalisering is vandaag de dag niet meer weg te denken en het heeft invloed op alles. Bijvoorbeeld op de manier waarop bedrijfsprocessen worden ingericht of trainingen worden gegeven. Wie niet meedoet, gaat achterlopen met alle gevolgen van dien. Visualisatietechnologieën – 3D software, Virtual Reality en Augmented Reality – zorgen voor een beleving die steeds krachtiger, interactiever en realistischer wordt. Die ongekende mogelijkheden ontsluit Smart2IT voor haar klanten.

HOE WERKT SMART2IT?

Smart2IT is een innovatief softwarebedrijf gespecialiseerd in digitale toepassingen op basis van de nieuwste visualisatietechnologieën. Ze ontwikkelen praktische, doelgerichte en betaalbare SAAS-oplossingen (Software As A Service) waarmee 3D visualisatie, Virtual Reality en Augmented Reality laagdrempelig en toegankelijk ingezet kan worden. Alhoewel het eerste SaaS platform Smart2VR nog steeds op grote belangstelling mag rekenen, groeien de nieuwere SaaS oplossingen Innobrix en eyeQ hard.

Innobrix: interactieve virtuele woningen

Innobrix configurator

Innobrix is het online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is de woningbouw in staat de consument optimaal te integreren in een verbeterd bouwproces. Hetgeen bijdraagt aan het verlagen van faalkosten, maar ook leidt tot een hogere klanttevredenheid. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de demo en ervaar het zelf.

eyeQ: trainingen in een virtuele omgeving

EyeQ virtuele omgevingen

eyeQ is een online platform dat het mogelijk maakt om Virtual Reality te gebruiken voor trainingen. Met Virtual Reality hebben trainingen de meeste impact en wordt het mogelijk om altijd en overal kosten efficiënt te trainen en te leren. eyeQ biedt de mogelijkheid voor bedrijven om eigen trainingen en examens in VR te creëren. Heel eenvoudig in vier stappen.

Smart2IT kan sneller groeien met de support van Kairos

Met de investering van Kairos kan Smart2IT haar groei versnellen. Kairos verwacht dat visualisatie technologie een essentiële rol gaan spelen bij het oplossen van tal van uitdagingen. Onder andere in de bouw- en installatiebranche. Denk bijvoorbeeld aan het toenemende tekort van technisch personeel en aan het terugdringen van faalkosten. De samenwerking met Smart2IT gaat ongetwijfeld leiden tot aansprekende oplossingen voor de klanten van Hemmink Groep.