Missie/visie

Kairos is in de Griekse mythologie de personificatie van de gelegenheid, het juiste moment om iets voor elkaar te krijgen. De gelegenheid doet zich op een specifiek kritisch moment voor, dat moment moet je benutten want achteraf is er geen manier om het terug te halen.

Het Kairotische moment is het juiste moment om ‘ja’ te zeggen, om een nieuw inzicht te verzilveren. Dit moment geldt ook voor het succesvol ontwikkelen van en investeren in bedrijven: bewust ervaren waar de kansen zich voor kunnen gaan doen, rationeel analyseren en (bijna) intuïtief het juiste moment benutten.

Investerende business developers

Kairos is in 2016 opgericht met als doel de toekomstbestendigheid van Hanzestrohm te vergroten. Hiervoor is het realiseren van strategische groei noodzakelijk: bedrijfsactiviteiten ontwikkelen met nieuwe producten en diensten, voor nieuwe marktsegmenten of met vernieuwende technologie. Dat kunnen en willen we niet alleen doen, maar samen met innovatieve bedrijven waaraan wij waarde kunnen toevoegen. Wij doen dit door te investeren in bedrijven met technische oplossingen voor een verbonden en verantwoorde wereld. Hierbij zijn wij een actief betrokken aandeelhouder met een focus op de lange termijn.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?