Contact

Ons team

Kairos investeert in innovatieve bedrijven met aansprekende (technische) oplossingen voor een verantwoorde en verbonden wereld. Wij investeren met eigen middelen en stellen behalve kapitaal ook kennis en ervaring ter beschikking. Sander Polman is Investment Director van Kairos. Hij vertelt je graag meer over onze werkwijze en focus. Het directieteam van Hanzestrohm beslist over de investeringen van Kairos.

Sander Polman
Investment Director Kairos
Mathijs Breel
Algemeen Directeur
Hanzestrohm
John Pannen
Directeur Financiën en Organisatie Hanzestrohm
Gijs Hemmink
Directeur Duurzaamheid en Innovatie Hanzestrohm

Contact

Postadres
Kairos B.V.
Postbus 40013
8004 DA Zwolle

Bezoekadres
Popovstraat 1
8013 RK Zwolle

Opladen elektrische voertuigen 

Het kantoor beschikt over 6 laadpalen voor elektrische voertuigen met een maximale oplaadcapaciteit van 22kW. Iedere laadpaal heeft 2 aansluitingen, waardoor er 12 elektrische voertuigen gelijktijdig opgeladen kunnen worden

Bereikbaarheid 

Het hoofdkantoor van Kairos vind je op het bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. Met de A28, de N35 en de N337 op een steenworp afstand is deze locatie ideaal te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wil je met het openbaar vervoer reizen? Dan raden we aan om vanaf NS Station Zwolle een OV-fiets te pakken. Daarmee ben je met zo’n 20 minuutjes bij ons op kantoor!