Laden Evenementen

« Alle Evenementen

[webinar] Duurzame oplossingen in de energietransitie voor ondernemers

11 juni @ 11:00 - 12:00

De energietransitie kan flinke uitdagingen met zich meebrengen voor veel ondernemers en bedrijven. Beperkte capaciteit in het energienet, moeilijkheden bij het terugleveren van zelf opgewekte energie, en stijgende kosten door piekbelastingen zijn enkele problemen die je misschien ervaart. Fortona heeft duurzame oplossingen met op maat gemaakte, circulaire energieopslagsystemen die deze problemen niet alleen op een duurzame manier oplossen, maar ook nog eens inkomststromen kunnen genereren.

In het webinar Duurzame oplossingen voor de energie-uitdagingen van jouw bedrijf op 11 juni om 11:00 verkennen we deze duurzame energieopslagsystemen, waaronder:

  • Het Second-life energieopslagsysteem: een uitstekend voorbeeld van circulaire economie, waarbij batterijen van elektrische voertuigen een tweede leven krijgen om zowel afval te verminderen als kosten te besparen. In dit tweede leven kunnen deze batterijen met gemak nog meer dan 10 jaar mee en perfecte data leveren.

Wat staat je te wachten tijdens het webinar?

  • Energietransitie: we gaan kort in op de problemen die netcongestie en de energietransitie met zich meebrengen.
  • Strategische inzichten: Krijg waardevolle tips over hoe je jouw bedrijf niet alleen energie-efficiënt, maar ook duurzaam kunt maken met energiesystemen die data verzamelt en nieuwe inkomstenstromen genereert.
  • Interactieve Q&A sessie: Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schrijf je hieronder in voor het webinar en ga samen met ons de uitdagingen aan met innovatieve en circulaire energieoplossingen die nieuwe kansen bieden voor jouw onderneming.

 

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie: