Hemmink lentekriebels

Help je klant & win!

Het weer wordt mooier, de vogels fluiten en de koeien mogen weer naar buiten: het is lente!

Met de start van de lente gaan de Hemmink lentekriebels in. Het motto? Alles aan de kant voor onze klant. Ons doel is om zoveel mogelijk klantbehoeftes in te vullen met onze gezamenlijke kennis en oplossingen. Samen met jou willen we ons daarvoor inzetten!

Heb jij een klant die wij kunnen helpen door het maken van een projectie? Meld deze klant aan via het formulier, ontvang bioscoopbonnen voor jouw vestiging én maak kans op mooie prijzen!

Lentekriebels Hemmink 2024

Meld je klant aan & win!

Hoe werkt het?

  1. Heb jij een klant met een project die wij kunnen helpen tijd te besparen door een projectie voor hem te maken? Meld je klant tot en met 26 april eenvoudig aan via het formulier.
  2. Vervolgens neemt ons projectbureau contact met de klant op om zijn/haar wensen en behoeften te bespreken.
  3. Als dank stuurt Hemmink je een aantal bioscoopbonnen toe, met een maximum van 10 bonnen per vestiging (afhankelijk van het aantal medewerkers van je vestiging). Maar dat is nog niet alles!
  4. Heb je altijd al een pingpongtafel willen hebben op kantoor? Of een koeling voor drankjes tijdens de vrijdagmiddagborrel? Als je potentiële klanten aanlevert voor het projectbureau maak je automatisch kans op een prijs om jullie kantoor te upgraden.

Het Hemmink projectbureau

Als kennispartner willen we de installateur graag zo goed mogelijk helpen. Via ons projectbureau kunnen we dat nu nóg beter. Het bureau zorgt voor de afhandeling van alle projectaanvragen die binnenkomen bij Hemmink.  

Hemmink biedt een oplossing op maat, bestaande uit een projectie, bijbehorend advies en complete offerte voor je klant. We maken projecties voor stekerbaar installeren met producten van Adels en voor brand- en vluchtveiligheid met de producten van Ei Electronics. Een combinatie met meer merken is uiteraard mogelijk.

Lees hier meer over het Hemmink projectbureau.