Jouw partner voor het beveiligen van DC-systemen

Maritime DC Consultancy

Maritime DC Consultancy

Dankzij onze uitgebreide technische kennis op het gebied van vermogenselektronica, elektrotechnische engineering en de maritieme industrie ondersteunen onze ervaren consultants je bij de ontwerp- en uitvoeringsfase van DC- en AC-voedingsnetten. Wij fungeren graag als vraagbaak als het gaat om het kiezen van de juiste beschermingsmethode en helpen bij het maken van de nodige berekeningen. We beschikken over een breed en relevant netwerk en werken nauw samen met een gerenommeerde producenten van A-kwaliteit vermogenselektronica componenten. Ons motto? Voor elke uitdaging is er een oplossing!

We hebben diepgaande technische kennis over:

  • Het adviseren bij de meest efficiënte manier ontwerpen van DC-systemen voor toepassing aan boord van schepen;
  • het beveiligen van AC- en DC-voedingssystemen aan boord;
  • advisering op het gebied van componentgebruik op project- en klantspecifieke basis;
  • kosten- en ontwerpberekeningen maken.

Productportfolio

We zorgen ervoor dat ons productportfolio altijd voldoet aan de behoeften van onze maritieme klanten. Gedreven door zowel de veranderende marktvraag als opkomende technologieën evolueert ons productportfolio voortdurend. Wij werken nauw samen met klanten, leveranciers, partners en onderzoeksinstituten.

Lees de ervaringen van onze klanten op het gebied van samenwerking en maritieme DC-diensten.

Samenwerking Bakker en KWx

Meer informatie over onze uitgebreide Maritime DC Solutions of heb je een project waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Neem dan contact op met onze technische adviseurs!

Specialist in DC-applicaties

✆ 0186 633 600

Contact details