Europort 2021 – Rotterdam Ahoy

Europort - Rotterdam Ayoy

Making Sustainable Waves – Energy Transition

De maritieme industrie is afhankelijk van energie. Met ambitieuze emissiedoelstellingen voor een industrie die bijna 90% van de wereldhandel verplaatst, staat de sector een belangrijke onderneming te wachten. Verduurzaming op deze schaal vereist meer dan één oplossing en meer dan één investeerder. De stad Rotterdam, haar haven ende regio hebben een duidelijk doel voor ogen: een duurzaam haven- en industrieel maritiem complex.

Met onze maritieme DC-oplossingen en ambitieuze doelen willen we samen met de andere Europort-deelnemers duurzaam maritiem transport mogelijk maken.

Wij maken veilige, toekomstbestendige en efficiënte DC-stroomsystemen mogelijk

Tijdens Europort 2021 demonstreren onze specialisten Peter van den Berg, Ben Tabak, Aniket Sarode en Jeroen Visser ons uitgebreide assortiment vermogenselektronica oplossingen voor gelijkstroomsystemen aan boord van schepen. De meest innovatieve ontwikkeling is onze 1kV solid-state DC breaker switch, waarmee DC-kortsluiting tot 5kA binnen microseconden onderbroken wordt.

Bezoek Europort 2021

Bezoek ons op het NMT Dutch Pavilion, standnummer 1111

Meld je direct aan voor een gratis e-ticket!

NMT Dutch Pavilion

Klaar voor de groeiende vraag naar DC aangestuurde processen

Wij bieden oplossingen voor de meest complexe DC-uitdagingen aan boord van schepen dankzij een compleet assortiment van vermogenselektronica componenten en maatwerkproducten. Met onze technische kennis, uitgebreide diensten en een breed internationaal netwerk, helpen wij scheepsbouwers- en eigenaren met het succesvol ontwerpen en bouwen van complexe en uitdagende DC-stroomsystemen.

Stel direct je vraag of maak een afspraak!

✆ +31 (0)186 633 600 / ✉ p.van.den.berg@kwx.nl