Anysolar robuuste zonnecellen voor industriële toepassingen

IXOLAR solar cells Anysolar

Vooruitstrevende kwaliteit van een jong en gedreven technologiebedrijf

Met hun gepatenteerde technologie is Anysolar in staat om ’s werelds meest efficiënte compacte zonnecel modules te ontwikkelen en produceren. Dit alles gebeurt onder de IXOLAR productnaam. De hoogwaardige productiekennis en kwaliteitsgedreven bedrijfsfilosofie gaf Anysolar het afgelopen decennium de mogelijkheid om te blijven groeien tot een wereldwijd erkende ontwikkelaar en producent van zonnecellen.

Voorzie off-site sensoren en draagbare elektrische apparaten van zonne-energie met de compacte IXOLAR-modules en assemblage Solar BIT’s.

De monokristallijn SolarBIT en SolarMD zonnecellen maken deel uit van de IXOLAR productlijn. Deze modules zijn ideaal voor het opladen van draagbare en batterij gevoede elektronica zoals draagbare communicatieapparatuur, bewakingscamera’s, sensoren, RFID-tags, veldinstrumentatie en het opladen van noodbatterijen.

Met een efficiëntie van 25% gemeten op waferniveau, bieden Anysolar SolarBIT’s de mogelijkheid om de gebruiks- en levensduur van elektronica te verlengen, zelfs bij weinig lichtopbrengst. Dankzij compacte afmetingen kunnen de modules eenvoudig worden ondergebracht in het ontwerp van bestaande en nieuw te ontwikkelen producten.

Talloze mogelijkheden om zonne-energie te benutten

Is jouw bedrijf toegewijd aan het onderzoek, ontwerp of de ontwikkeling van producten aangestuurd door zonne-energie? Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste IXOLAR modules die perfect voldoen aan de stroomvereisten van jouw toepassing.

Solar modules met het juiste eigenschappen

Het flexibele ontwerp van de IXOLAR productlijn stelt fabrikanten in staat om SolarBIT’s in serie en/of parallel aan te sluiten. Op deze manier voldoet het ontwerp perfect aan de stroomvereisten van de toepassing. De modules hebben een zeer goede opbrengst over een brede golflengte en kunnen daardoor zowel binnen- als buiten worden toegepast. Met een efficiëntie van 25% op waferniveau, geven de modules de mogelijkheid om de gebruiks- en levensduur van elektronica te verlengen, zelfs bij weinig zon- of kunstmatig licht. Dit alles zit verwerkt in een kleine module, die eenvoudig kan worden ondergebracht in draagbare en op afstand toegepaste elektronica.

Waarom kiezen voor Anysolar monokristallijn zonnecellen?

Hoge mechanische robuustheid Bestand tegen extreme weersomstandigheden

Uitstekende prestaties bij weinig licht 25% van het licht wordt omgezet naar elektrische energie

Wekt energie op van een brede golflengte Uitstekende fotonische eigenschappen

Eén product voor meerdere toepassingen Geschikt voor industriële en commerciële producten

Compact ontwerp Flexibel te integreren in veel toepassingen

Hoog rendement buiten en binnen Dankzij uitstekende respons over een brede golflengte

Lange levensduur en stabiele opbrengst Robuuste en waterdichte module

Veel ontwerp mogelijkheden Aan te sluiten in serie en/of parallel

Over Anysolar

Anysolar is een Zuid-Koreaans bedrijf gevestigd in Yongin. Sinds de oprichting in 2009 richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige zonnecellen.

Vanaf het begin heeft Anysolar monokristallijne zonnepanelen geproduceerd voor de IXYS Corporation in de Verenigde Staten, een gerenommeerde fabrikant van vermogenshalfgeleiders. Tegenwoordig is de IXYS Corporation onderdeel van het halfgeleider- en technologiebedrijf Littelfuse.

Samen maken IXYS en Littelfuse gebruik van hun technologieportfolio’s en expertise om de klantwaarde te vergroten. Deze betrouwbare combinatie geeft Anysolar al meer dan tien jaar toegang tot een wereldwijd distributie- en verkoopnetwerk in de markt voor zonnepanelen.

In juni 2020 verkocht Littelfuse de IXYS IXOLAR solar productlijn aan Anysolar, inclusief de bijbehorende zakelijke relaties. Dankzij dit betrouwbare distributie- en verkoopnetwerk blijft Anysolar klanten aantrekken uit de Verenigde Staten, Europa en andere regio’s.

Bouwen met IXOLAR solar modules?

Neem contact op voor meer informatie.

✆ +31 (0)186 633 600

Mail je aanvraag