Home » Nieuws » Anysolar robuuste zonnecellen voor industriële toepassingen

Anysolar robuuste zonnecellen voor industriële toepassingen

Vooruitstrevende kwaliteit van een jong en gedreven technologiebedrijf

Met hun gepatenteerde technologie is Anysolar in staat om ’s werelds meest efficiënte compacte zonnecel modules te ontwikkelen en produceren. Dit alles gebeurt onder de IXOLAR productnaam. De hoogwaardige productiekennis en kwaliteitsgedreven bedrijfsfilosofie gaf Anysolar het afgelopen decennium de mogelijkheid om te blijven groeien tot een wereldwijd erkende ontwikkelaar en producent van zonnecellen.

Voorzie off-site sensoren en draagbare elektrische apparaten van zonne-energie met de compacte IXOLAR-modules en assemblage Solar BIT’s.

De monokristallijn SolarBIT en SolarMD zonnecellen maken deel uit van de IXOLAR productlijn. Deze modules zijn ideaal voor het opladen van draagbare en batterij gevoede elektronica zoals draagbare communicatieapparatuur, bewakingscamera’s, sensoren, RFID-tags, veldinstrumentatie en het opladen van noodbatterijen.

Met een efficiëntie van 25% gemeten op waferniveau, bieden Anysolar SolarBIT’s de mogelijkheid om de gebruiks- en levensduur van elektronica te verlengen, zelfs bij weinig lichtopbrengst. Dankzij compacte afmetingen kunnen de modules eenvoudig worden ondergebracht in het ontwerp van bestaande en nieuw te ontwikkelen producten.

Solar modules met het juiste eigenschappen

Het flexibele ontwerp van de IXOLAR productlijn stelt fabrikanten in staat om SolarBIT’s in serie en/of parallel aan te sluiten. Op deze manier voldoet het ontwerp perfect aan de stroomvereisten van de toepassing. De modules hebben een zeer goede opbrengst over een brede golflengte en kunnen daardoor zowel binnen- als buiten worden toegepast. Met een efficiëntie van 25% op waferniveau, geven de modules de mogelijkheid om de gebruiks- en levensduur van elektronica te verlengen, zelfs bij weinig zon- of kunstmatig licht. Dit alles zit verwerkt in een kleine module, die eenvoudig kan worden ondergebracht in draagbare en op afstand toegepaste elektronica.

Waarom kiezen voor Anysolar monokristallijn zonnecellen?

  • Hoge mechanische robuustheid
    Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Uitstekende prestaties bij weinig licht
    25% van het licht wordt omgezet naar elektrische energie
  • Wekt energie op van een brede golflengte
    Uitstekende fotonische eigenschappen
  • Eén product voor meerdere toepassingen
    Geschikt voor industriële en commerciële producten
  • Compact ontwerp
    Flexibel te integreren in veel toepassingen
  • Hoog rendement buiten en binnen
    Dankzij uitstekende respons over een brede golflengte
  • Lange levensduur en stabiele opbrengst
    Robuuste en waterdichte module
  • Veel ontwerp mogelijkheden
    Aan te sluiten in serie en/of parallel

Over Anysolar

Anysolar is een Zuid-Koreaans bedrijf gevestigd in Yongin. Sinds de oprichting in 2009 richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige zonnecellen.

Vanaf het begin heeft Anysolar monokristallijne zonnepanelen geproduceerd voor de IXYS Corporation in de Verenigde Staten, een gerenommeerde fabrikant van vermogenshalfgeleiders. Tegenwoordig is de IXYS Corporation onderdeel van het halfgeleider- en technologiebedrijf Littelfuse.

Samen maken IXYS en Littelfuse gebruik van hun technologieportfolio’s en expertise om de klantwaarde te vergroten. Deze betrouwbare combinatie geeft Anysolar al meer dan tien jaar toegang tot een wereldwijd distributie- en verkoopnetwerk in de markt voor zonnepanelen.

In juni 2020 verkocht Littelfuse de IXYS IXOLAR solar productlijn aan Anysolar, inclusief de bijbehorende zakelijke relaties. Dankzij dit betrouwbare distributie- en verkoopnetwerk blijft Anysolar klanten aantrekken uit de Verenigde Staten, Europa en andere regio’s.

Neem contact op

Lees meer over onze andere applicaties

  • Tractie

    Vermogenselektronicacomponenten voor tractie zoals halfgeleiders spelen een cruciale rol in moderne spoorweginfrastructuur, tractievoertuigen en onderstations.

  • Duurzame energie

    Betrouwbare en groene stroomopwekking uit hernieuwbare energiesystemen (RES) neemt toe. Vermogenselektronica speelt een cruciale rol bij het mogelijk maken van duurzame energieopwekking.

  • Maritiem

    Astrolkwx biedt oplossingen voor de meest complexe DC-uitdagingen aan boord van schepen. Wij bieden een compleet assortiment aan componenten en klantspecifieke oplossingen.

  • E-mobiliteit

    Astrolkwx zet zich in voor milieuvriendelijk transport en levert vermogenselektronica-componenten zoals zekeringen, weerstanden en halfgeleiders aan verschillende industrieën.

Lees verder

Stuur je vraag naar

Stuur ons je vraag